Tour de elbus uge 7 2022

Henrik Billstrøm og Christian Lysen kunne fredag eftermiddag slutte ugen med en velfortjent kop kaffe ovenpå flere virksomhedsbesøg, hvor de fremviste MAXUS el-varebiler og ikke mindst en Maxus 9-personers el-bus. Det var overraskende, hvor stor interessen var blandt institutioner, kommuner, samt et enkelt busselskab. Særligt for MAXUS el-bussen. Vi blev mødt med en masse kvalificerede spørgsmål og udfordringer, som vi lige skal hjem og arbejde på, fortæller Christian Lysen.

Maxus e-Deliver9 perfekt som minibus

Netop Maxus e-Deliver9 er særlig anvendelig til buskørsel, idet bilen kommer til Danmark

”rå” og efterfølgende ombygges af én af Danmarks førende opbyggere af store og små busser. Den kan indrettes relativt individuelt, dvs. med mulighed for montering af lift bag på bilen. Modellen kan derfor anvendes til kørestolsbrugere. Der er mulighed for individuel montering af stole og anden relevans i forbindelse med buskørsel.

Folk bemærkede også det automatiske gearskift, som bilerne naturligvis har, idet de er på 100% el.  Automatgear til en traditionel dieseldrevet bil koster typisk 20-30.000 kr. ekstra, og så det faktum at bilerne også kan monteres med træk.

Holdningen til el-biler ændrer sig hurtigt

Det slående ved disse besøg er, hvordan holdningen til el-biler har ændret sig på relativ kort tid. Hvor vi før i tiden altid blev mødt med et lidt sarkastisk spørgsmål om: ”hvor lidt rækkevidde har den”, oplever vi nu positive tilkendegivelser omkring el-bilkørsel, ikke mindst om de meget store besparelser, der er på driftsiden, smiler Christian Lysen.

Firmaer opnår store besparelser ved at skifte til elbiler

Henrik Billstrøm har netop regnet på en varebil, Maxus e-Deliver3, til en distributionsvirksomhed, hvor der kunne opnås en besparelse på hele 21.000 kr. om året, alene på driften af bilen. Prøv så lige at gange det op på en femårs periode, som en firmavarebil typisk har! Så spidser virksomhedsejere virkelig ører!

Lysen Biler har allerede flere Maxus varebiler kørende hos kunder.  Disse pendler hver dag til Københavnsområdet fra Vest- og Sydsjælland, så flere virksomheder har “set lyset” i disse el-biler og oplever besparelser på drifsiden.

Har du lyst til at opleve en Maxus varebil eller bus, så kontakt Henrik Billstrøm for en demonstration. Maxus finder du hos Lysen Biler A/S i Næstved, Sorø og Ringsted. Se mere på Lysenbiler.dk, eller ring til Henrik Billstrøm på telefon 30 36 61 90 eller hb@lysenbiler.dk

Maxus blev den mest solgte el-varebil i Danmark i 2021 – Vi siger det bare!

Se mere om Maxus person- og varebiler hos Lysen Biler

Beregn byttepris

Bilens Stand*

Book prøvetur