eT90 el-pickup - oplev den i Sorø

Nyhed! Få Maxus eT90 pick-up på hvide plader med gulplade fordele

Denne bil kan nu registreres på hvide plader, men du får stadig fordelene som var det en gulplade bil

  • Fra kun 4999 kr. pr. måned – 0 kr. i udbetaling. ex. moms
  • Rækkevidde op til 471 km.
  • 5 sæder
  • Høj frihøjde
  • Mulighed for hurtig ladning
  • Lasteevne 1000 kg.
  • Anhængertræk 1000 kg.

Kontakt Henrik Billstrøm og hør mere: 57873130 hb@lysenbiler.dk

Helt ny el-bil i Danmark

Pickup-markedet er domineret af fossile motorer, og i skrivende stund er der ingen elektriske pickups på det europæiske marked. Dette ændrer sig nu. Maxus Danmark bekræftede sidste efterår, at Maxus eT90 elektrisk pickup truck kommer til Danmark, og nu er sløret omkring specifikationer, priser og leveringstider endelig ved at blive løftet.

Maxus eT90 kommer med en opgivet rækkevidde fra 330-471 km* (WLTP kombineret/urban). Eftersom eT90 er typegodkendt som en N1 varebil, er den WLTP-testet med tung last. Til sammenligning testes rene personbiler uden last og passagerer.

 

Masser af kræfter

Under hjelmen finder du en elektrisk motor på 204 hk, som genererer et drejningsmoment på 310 Nm. Derudover leveres den med en batterivarmer som standard.

eT90 kan tage op til 1000 kg nyttelast. Den kan også leveres med træk, men indtil videre er trækvægten ubekræftet.

Den måler 5,37 meter i længden, 1,9 meter i bredden og 1,80 meter i højden. Akselafstanden er på 3,15 meter. Fronten har en aggressiv krom grill med tiltalende detaljer.

Moderne interiør

Et moderne interiør med en fuld udstyrsliste
Indvendigt er eT90 en veludstyret pickup. Interiøret er rummeligt og moderne og er udstyret med en 10,3″ touchskærm, 6-vejs sædejustering til både fører og forsædepassager, Apple CarPlay, lædersæder og tovejs justerbart læderrat. Sikkerheden er der også taget godt hånd om, og bilen leveres med elektronisk stabilitetskontrol, bakkamera, parkeringssensor og Hill Decent Control.

 

Prøv Maxus eT90 hos Lysen Biler i Sorø

Vilstrup tilføjer, at RSA har stor succes med salg af pickup trucks, og naturligvis vil bruge ekspertise fra eget hus til at optimere eT90 til det danske marked.

”Vi har store forventninger til modtagelsen af eT90. Vi rammer et helt nyt segment, hvor bilen fungerer lige så godt som en livsstils-/familiebil, da den rammer det kommercielle marked” udtaler Steffen Vilstrup.

Fossilt drevne fem-sæders pickups sælges med meget høje afgifter, og derfor er salgsvolumen meget begrænset i dag. Grundet at elbiler er underlagt en afgift-besparelse på registreringsafgiften, vil Maxus eT90 have en meget fordelagtig pris i markedet.

I

Maxus til omgående levering

Beregn byttepris

Bilens Stand*

Book prøvetur