Køb Ny Suzuki og få 10.000 kr. i benzinrabat

Hos Suzuki er vi gode til at lave biler, der kører langt på literen. Faktisk så gode, at vi ikke er blege for at give dig benzin med til et helt år, når du køber en af vores nye modeller.

Du får ganske enkelt 10.000 kr. i rabat på nyprisen svarende til et års gennemsnitligt forbrug af benzin*. Også når det gælder udstyr, kommer du usædvanlig langt for pengene hos Suzuki.

*Værdi 10.000 kr. (med en benzinpris på 11,00 kr. pr. liter rækker det til mellem 13.000 og 19.000 km afhængig af model). Gives som rabat ved køb af ny 2019-model af Celerio, Swift, Baleno, Ignis, Vitara eller S-Cross (gælder ikke Swift Sport og Jimny). Tilbuddet gælder i perioden 28. oktober til 31. december 2019 eller så længe lager haves og kan ikke kombineres med andre tilbud. A++ Suzuki Celerio: 20,8 km/l, CO2 108 gram/km. Suzuki Swift, Baleno og Ignis 1.2: 17,1-20,0 km/l, CO2 113-132 gram/km. A Suzuki Vitara og S-Cross 1.0/1.4 med manuelt gear: 15,4-16,3 km/l, CO2 139-147 gram/km. Oplysninger om brændstoff orbrug er iht. den nye restriktive LTP-norm. Foto viser biler med ekstraudstyr. Der tages forbehold for trykfejl.

Skal din Suzuki til service eller reparation?

Skal din Suzuki til service eller reparation, kan du booke tid on-line her. Du er også velkommen til at ringe direkte til vores autoriserede Suzuki værksteder, som du finder i

Sorø:         57 87 31 00
Næstved:  57 87 31 10
Ringsted:  57 87 31 20

Bestil tid på autoriseret Suzuki værksted

SUZUKI SWIFT

Swift er den succesfulde og køreglade supermini bil. Den er blevet lettere, lavere og bredere. Fås nu også med Boosterjet turbomotor og masser af udstyr.

Se mere

SUZUKI IGNIS

Ignis er markedets første mini SUV.
Ignis byder på fleksiblet bagsædearrangement og spækket med lækkert udstyr til en særdeles attraktiv pris.

Se mere

SUZUKI CELERIO

En usædvanlig praktisk mikrobil. Et godt bevis på, at selvom man er lille, kan man godt fylde meget! Det gør Celerio, der bryder rammerne for, hvad man kan forvente i den lille bilklasse. Netop nu Fiansieringskampagne 0 kr. udbetaling!

Se mere

SUZUKI BALENO

En kompakt familiebil, der med sit strømlinede design oser af god stil. Samtidig er den super praktisk med uovertruffen plads på bagsædet og med klassens største bagagerum.

Se mere

SUZUKI VITARA

For mere end et kvart århundrede siden revolutionerede Suzuki offroaderklassen med lanceringen af Vitara modellen. Nu er den nye Vitara generation klar til at gøre det igen!

Se mere

SUZUKI S-CROSS

Suzuki S-Cross er en stor crossover, hvor det bedste fra en stationcar og en SUV mødes. Her er både et godt udsyn, en god siddehøjde og en god rummelighed i kabine og bagagerum,

Se mere

SUZUKI JIMNY

Suzuki Jimny kan igen opleves i en stærk og rå-charmerende nyfortolkning, som er ualmindeligt veludstyret til prisen. Perfekt til den professionelle, der arbejder i naturen eller til den private eventyrer.

Se mere

Lysen Biler: Årets mest ekstraordinære kundeservice

Forhandlerudviklingschef for Suzuki Danmark Michael Nielsen var forbi for at overrække Lysen Biler i Sorø diplomet for ”Årets mest ekstraordinære kundeservice” i 2018

Hver gang vi sælger en Suzuki til en kunde, ”måles” vi af Suzuki Danmark! Lysen Biler scorer den højeste kundetilfredshed blandt ALLE Suzuki forhandlere

Så derfor praler vi lige lidt…

PS vi fik også diplomet i 2017.

Sorø | Suzuki ansvarlig

Hvis du er interesseret i at vide mere om Suzuki biler, så kontakt


Magnus Dall
md@lysenbiler.dk

57 87 31 17

md@lysenbiler.dk


Kontakt mig i dag

Sorø | Suzuki ansvarlig

Hvis du er interesseret i at vide mere om Suzuki biler, så kontakt


Anders Lysen
Al@lysenbiler.dk
57 87 31 15


Kontakt mig i dag