Vi starter det nye år med at tale med store bogstaver.

For hos Suzuki mener vi, at alle skal have råd til en hybrid-bil. Og faktisk har vi ikke andet – endda til priser fra kun 139.990 kr. For lige nu kan du få de særdeles attraktive Sky-kampagnemodeller af Swift Hybrid fra kun 142.990 kr. og Ignis Hybrid fra kun 139.990 kr.

Vi har skåret op til 10.000 kr. af prisen, så du kan skære af din CO2-udledning. Du kan også få et smugkig på vores spritnye stationcar, Suzuki Swace. En rummelig familiebil med høj komfort og et effektivt selvopladende hybridsystem (op til 22,2 km/l). Forkæl både øjne og tegnebog med en nytårstur til Suzuki og prøv en hybrid, der er til at betale! Rigtig godt nytår!

Service eller reparation af din Suzuki

Skal din Suzuki til service eller reparation, kan du booke tid on-line her. Du er også velkommen til at ringe direkte til vores autoriserede Suzuki værksteder, som du finder i

Sorø:         57 87 31 00
Næstved:  57 87 31 10
Ringsted:  57 87 31 20

Bestil tid på autoriseret Suzuki værksted

SUZUKI SWIFT

den nye Swift Hybrid bliver der ingen slinger i valsen. For den er nemlig spækket med intelligent sikkerhedsudstyr, der normalt kun findes i langt dyrere biler.

Se mere

SUZUKI IGNIS

Ignis er markedets første mini SUV.
Ignis byder på fleksiblet bagsædearrangement og spækket med lækkert udstyr til en særdeles attraktiv pris.

Se mere

SUZUKI CELERIO

En usædvanlig praktisk mikrobil. Et godt bevis på, at selvom man er lille, kan man godt fylde meget! Det gør Celerio, der bryder rammerne for, hvad man kan forvente i den lille bilklasse. Netop nu Fiansieringskampagne 0 kr. udbetaling!

Se mere

SUZUKI BALENO

En kompakt familiebil, der med sit strømlinede design oser af god stil. Samtidig er den super praktisk med uovertruffen plads på bagsædet og med klassens største bagagerum.

Se mere

SUZUKI VITARA

For mere end et kvart århundrede siden revolutionerede Suzuki offroaderklassen med lanceringen af Vitara modellen. Nu er den nye Vitara generation klar til at gøre det igen!

Se mere

SUZUKI S-CROSS

Suzuki S-Cross er en stor crossover, hvor det bedste fra en stationcar og en SUV mødes. Her er både et godt udsyn, en god siddehøjde og en god rummelighed i kabine og bagagerum,

Se mere

SUZUKI JIMNY

Suzuki Jimny kan igen opleves i en stærk og rå-charmerende nyfortolkning, som er ualmindeligt veludstyret til prisen. Perfekt til den professionelle, der arbejder i naturen eller til den private eventyrer.

Se mere

Se alle Suzuki til omgående levering fra Lysen Biler

Ringsted | Suzuki ansvarlig

Hvis du er interesseret i at vide mere om Suzuki biler, så kontakt


Anders Lysen
Avl@lysenbiler.dk
57 87 31 15


Kontakt mig i dag

Sorø | Suzuki ansvarlig

Hvis du er interesseret i at vide mere om Suzuki biler, så kontakt


Magnus Dall
md@lysenbiler.dk
57 87 31 17


Sorø | Suzuki ansvarlig

Hvis du er interesseret i at vide mere om Suzuki biler, så kontakt