Prøv årets store hits

Suzukis Hit-modeller er vaskeægte køre-hængere!

Her er der skruet helt op for udstyret, mens priserne er ganske afdæmpede. Tag nu fx familiebilen Baleno Exclusive Hit med lækkerier som klimaanlæg, multimediesystem, Apple CarPlay, navigation, nøglefri låse og trykknap-start. Her sparer du 10.000 kr.

Eller vil du hellere rocke-og-rulle i en fed SUV? Så kan du bryde ud i sang over, at du sparer 10.000 kr. på udvalgte modeller af både Vitara og S-Cross. Kom forbi din Suzuki-forhandler til en prøvetur.

.

Skal din Suzuki til service eller reparation?

Skal din Suzuki til service eller reparation, kan du booke tid on-line her. Du er også velkommen til at ringe direkte til vores autoriserede Suzuki værksteder, som du finder i

Sorø:         57 87 31 00
Næstved:  57 87 31 10
Ringsted:  57 87 31 20

Bestil tid på autoriseret Suzuki værksted

SUZUKI SWIFT

Swift er den succesfulde og køreglade supermini bil. Den er blevet lettere, lavere og bredere. Fås nu også med Boosterjet turbomotor og masser af udstyr.

Se mere

SUZUKI IGNIS

Ignis er markedets første mini SUV.
Ignis byder på fleksiblet bagsædearrangement og spækket med lækkert udstyr til en særdeles attraktiv pris.

Se mere

SUZUKI CELERIO

En usædvanlig praktisk mikrobil. Et godt bevis på, at selvom man er lille, kan man godt fylde meget! Det gør Celerio, der bryder rammerne for, hvad man kan forvente i den lille bilklasse. Netop nu Fiansieringskampagne 0 kr. udbetaling!

Se mere

SUZUKI BALENO

En kompakt familiebil, der med sit strømlinede design oser af god stil. Samtidig er den super praktisk med uovertruffen plads på bagsædet og med klassens største bagagerum.

Se mere

SUZUKI VITARA

For mere end et kvart århundrede siden revolutionerede Suzuki offroaderklassen med lanceringen af Vitara modellen. Nu er den nye Vitara generation klar til at gøre det igen!

Se mere

SUZUKI S-CROSS

Suzuki S-Cross er en stor crossover, hvor det bedste fra en stationcar og en SUV mødes. Her er både et godt udsyn, en god siddehøjde og en god rummelighed i kabine og bagagerum,

Se mere

SUZUKI JIMNY

Suzuki Jimny kan igen opleves i en stærk og rå-charmerende nyfortolkning, som er ualmindeligt veludstyret til prisen. Perfekt til den professionelle, der arbejder i naturen eller til den private eventyrer.

Se mere

Sorø | Suzuki ansvarlig

Hvis du er interesseret i at vide mere om Suzuki biler, så kontakt


Magnus Dall
md@lysenbiler.dk
57 87 31 17


Kontakt mig i dag

Sorø | Suzuki ansvarlig

Hvis du er interesseret i at vide mere om Suzuki biler, så kontakt


Niclas Jessen
nj@lysenbiler.dk
57 87 31 08


Kontakt mig i dag

Sorø | Suzuki ansvarlig

Hvis du er interesseret i at vide mere om Suzuki biler, så kontakt


Anders Lysen
Avl@lysenbiler.dk
57 87 31 15


Kontakt mig i dag