Kom i stødet hos Suzuki og Lysen Biler

Hos Suzuki er vi totalt i stødet. For der er sket noget stort, og det kan siges med ét, lille ord: Hybrid!

Vi har nemlig sat strøm til benzinmotorerne, så hybrid nu er standard* i både Ignis og Swift. Det betyder, at de begge kører længere på literen og har mindre CO2-udslip. Og det hæver barren for, hvad man kan forvente sig af minibiler.

Prisen på den enestående mini-SUV Ignis og vores køreglade Swift starter på kun 137.990 kr. inkl. Suzukis originale hybrid-teknologi. Kom og hør alt om den nye standard for minibiler.

*Hybrid er standard på Swift og Ignis modeller med manuelt gear. Suzuki Swift Hybrid: 20,0 km/l, CO2 113 gram/km, Suzuki Ignis Hybrid: 19,2 km/l, CO2 117 gram/km. Oplysninger om brændstoff orbrug er iht. den nye restriktive WLTP-norm. Alle priser er inkl. lev. omk. (4.080 kr.) men ekskl. evt. metallak og tofarvet lakering. Foto viser biler med ekstraudstyr. Der tages forbehold for trykfejl og evt. afgiftsændringer.

.

Skal din Suzuki til service eller reparation?

Skal din Suzuki til service eller reparation, kan du booke tid on-line her. Du er også velkommen til at ringe direkte til vores autoriserede Suzuki værksteder, som du finder i

Sorø:         57 87 31 00
Næstved:  57 87 31 10
Ringsted:  57 87 31 20

Bestil tid på autoriseret Suzuki værksted

SUZUKI SWIFT

Swift er den succesfulde og køreglade supermini bil. Den er blevet lettere, lavere og bredere. Fås nu også med Boosterjet turbomotor og masser af udstyr.

Se mere

SUZUKI IGNIS

Ignis er markedets første mini SUV.
Ignis byder på fleksiblet bagsædearrangement og spækket med lækkert udstyr til en særdeles attraktiv pris.

Se mere

SUZUKI CELERIO

En usædvanlig praktisk mikrobil. Et godt bevis på, at selvom man er lille, kan man godt fylde meget! Det gør Celerio, der bryder rammerne for, hvad man kan forvente i den lille bilklasse. Netop nu Fiansieringskampagne 0 kr. udbetaling!

Se mere

SUZUKI BALENO

En kompakt familiebil, der med sit strømlinede design oser af god stil. Samtidig er den super praktisk med uovertruffen plads på bagsædet og med klassens største bagagerum.

Se mere

SUZUKI VITARA

For mere end et kvart århundrede siden revolutionerede Suzuki offroaderklassen med lanceringen af Vitara modellen. Nu er den nye Vitara generation klar til at gøre det igen!

Se mere

SUZUKI S-CROSS

Suzuki S-Cross er en stor crossover, hvor det bedste fra en stationcar og en SUV mødes. Her er både et godt udsyn, en god siddehøjde og en god rummelighed i kabine og bagagerum,

Se mere

SUZUKI JIMNY

Suzuki Jimny kan igen opleves i en stærk og rå-charmerende nyfortolkning, som er ualmindeligt veludstyret til prisen. Perfekt til den professionelle, der arbejder i naturen eller til den private eventyrer.

Se mere

Lysen Biler: Årets mest ekstraordinære kundeservice

Forhandlerudviklingschef for Suzuki Danmark Michael Nielsen var forbi for at overrække Lysen Biler i Sorø diplomet for ”Årets mest ekstraordinære kundeservice” i 2018

Hver gang vi sælger en Suzuki til en kunde, ”måles” vi af Suzuki Danmark! Lysen Biler scorer den højeste kundetilfredshed blandt ALLE Suzuki forhandlere

Så derfor praler vi lige lidt…

PS vi fik også diplomet i 2017.

Sorø | Suzuki ansvarlig

Hvis du er interesseret i at vide mere om Suzuki biler, så kontakt


Magnus Dall
md@lysenbiler.dk
57 87 31 17


Kontakt mig i dag

Sorø | Suzuki ansvarlig

Hvis du er interesseret i at vide mere om Suzuki biler, så kontakt


Niclas Jessen
nj@lysenbiler.dk
57 87 31 08


Kontakt mig i dag

Sorø | Suzuki ansvarlig

Hvis du er interesseret i at vide mere om Suzuki biler, så kontakt


Anders Lysen
Avl@lysenbiler.dk
57 87 31 15


Kontakt mig i dag