Søg
Close this search box.
  • Pris fra 379.900 kr.
  • 7 sæder
  • WLTP (kombineret/urban)* 260km / 356km

God plads til den store familie

Med 7 sæder, 52 kwt batteri, 325 km rækkevidde og 177 hk. (WLTP), Rækkevidde på 325 km tagboks og trailermuligheder er Euniq den perfekte elektriske familiebil. 

Her kan hele familien nemt deltage i hverdagens eventyr som f.eks. dagsture for at besøge familien, Fleksibel sædeindretninger, mulighed for at montere anhængertræk og masser af moderne udstyr f.eks. panorama glastag, klimaanlæg samt masser af sikkerhedsudstyr.

Det store panoramaglas tag giver masser af lys i kabinen til alle passagerer

  • Pris fra 409.900 kr.
  • 6 sæder
  • WLTP (kombineret/urban)* 345km / 420km

6 sæders elektrisk familiebil

Maxus Euniq5 MPV-6 sæder er en helelektrisk, rummelig og fleksibel familiebil. Den har 6 sæder, et stort bagagerum og imponerende komfort.

Bilen er også mulig at ombygge til VAN.

Bilen har en rækkevidde på op til 345/420 km (WLTP kombi/urban) og kan derfor bruges til både hverdag og længere ture. Familiebilen har en batteristørrelse på 70 kWt og kan lade fra 30-80% på 35 min.

  • Pris fra 292.900 kr.
  • God komfort
  • WLTP (kombineret/urban)* 260km / 356km
  •  

Maxus Euniq5 Van - Elektrisk varebil med personbilskomfort

Maxus Euniq5 Van er en 100% elektrisk varebil med klasseledende rækkevidde fra 260-356 km (WLTP kombineret/urban), et varerum der kan rumme 2286 liter og med rigtig god komfort. Eftersom at denne el-varebil er en ombygget version af Maxus Euniq5 MPV, har man bevaret kupeens rummelighed, som giver dig god komfort bag rettet. I tillæg leveres den med moderne teknologi og en imponerende udstyrsliste, bl.a. Apple Carplay, panorama soltag, trådløs mobilladning samt lædersæder.

Den elektriske varebil har en rummelig kabine og består af et 2286 liter veludnyttet varerum.

Mulighed for hurtig opladning

Du kan oplade 50% via hurtig oplader på kun 30 minutter. Modellen er 482 cm. lang, højden er 178cm, det betyder virkelig god plads til 7 personer. Fleksible sædeløsninger, sæderne på 3. sæderække kan nedfældes, så du får et meget stort bagagerum. 

Lækkert udstyr i kabinen som f.eks. fartpilot og trådløs opladning af mobiltelefon, klimaanlæg med luftdyser

Højt niveau af sikkerhedsudstyr: Blindvinkelassistent, advarsel ved utilsigtet vejbaneskift, nødbremseassistent, airbags. Parkeringskamera og P-sensorer for og bag

Avanceret LED lys i frontlygter og baglygter giver et virkeligt godt lys

 

Billedegalleri

Maxus Euniq5 til omgående levering Lysen Biler

Beregn byttepris

Bilens Stand*

Book prøvetur