Maxus elbiler hos Lysen Biler i Næstved, Sorø og Ringsted

Lysen Biler har sagt ja tak til at blive forhandler af det kinesiske bilmærke “Maxus”.
Glæd dig til at opleve et helt nyt, spændende og elektrisk modelprogram hos Lysen Biler i Næstved, Sorø og Ringsted.


Maxus e-Deliver3 (varebil)

e-Deliver er “født” som elbil og altså ikke en en ombygget benzin-eller elbil. Derfor er den lettere end andre modeller på markedet. Den lavere vægt giver naturligvis en højere nyttelast på helt op til 1000 kg. E-Deliver findes i 2 forskellige længder med varerumsvolumen på 4,8 og 6,3 m3. Batteripakker på 35 og 52,5 Kwt giver en banebrydende rækkevidde på op til 342 km.
Der er 8 års garanti/160.000 km. batterigaranti.
Priser fra 199.900 kr. ex. moms


Maxus e-Deliver9 (varebil)

Stor plads til last og god komfort for chaufføren – dette er blandt de store styrker i den elektriske Maxus e-Deliver 9. 

e-Deliver 9 imponerer selv den mest kritiske chauffør med sin gennemtænkte ergonomi, god komfort og høj kvalitetsudførelse. Når man kører rundt i en Maxus e-Deliver 9, får man følelsen af at sidde i en moderne personbil, og ikke i en varebil.

Priser fra 419.900 kr. ex. moms

Se video om Maxus e-Delilver3

Maxus Euniq

Maxus Euniq
Maxus Euniq 7 pers. bil

Med 7 sæder, 52 kwt batteri, 325 km rækkevidde og 177 hk. (WLTP), tagboks og trailermuligheder er E-uniq den perfekte elektriske familiebil. Her kan hele familien nemt deltage i hverdagens eventyr som f.eks. dagsture for at besøge familien, Fleksibel sædeindretninger, mulighed for at montere anhængertræk og masser af moderne udstyr f.eks. panorama glastag, klimaanlæg samt masser af sikkerhedsudstyr.

Priser fra 359.900 kr.


Maxus Euniq 6 – fem pers. bil

Den elektriske Maxus Euniq6 SUV lanceres nu og kan leveres til marts. Med et bagagerum der kan rumme 754 liter, er det den perfekte familiebil. Maxus Euniq6 SUV kommer fra en af verdens største bilproducenter og vi har forhandlere i hele Danmark. Du kan forhåndsbestille bilen allerede nu!

Priser fra 379.900 kr.

Maxus EV80 Ladbil

EV80 er en elektrisk ladbil med sider som kan lægges ned, og god plads til f.eks. europaller.

EV80 el-ladbil har banebrydende rækkevidde, og er den stærste elektriske varebil på markedet.

Vi kan skræddersy løsninger tilpasset dit behov, baseret på EV80 karrosseri. Den mest almindelige opbygning er et lad med dimensioner på 344 x 205 cm, og 40 cm høje sider. Alle 3 sider kan lægges ned, for at sikre enkel lasting af det du skal have med dig.

EV80

  • Rækkevidde (WLTP) op til 200 km.
  • Nyttelast 950 kg.
  • Anhængervægt op til 1250 kg.

EV80 har banebrydende rækkevidde, og er den største elektriske varebil på markedet.

Nyttelasten på EV80 er på hele 950 kg, og du kan også trække en anhænger på op til 1.250 kg. Som kassebil kommer EV80 i 2 varianter, med forskellig højde. De har varerumstørrelse på 10,2 – 11,5 M3, og er også tilgængelig med 2 skydedøre.

Se video om Maxus Euniq

Se video om Maxus Euniq

Besøg importørens hjemmeside:

Se mere om  de nye Maxus modeller

Læs seneste pressemeddelelse om Maxus: 

Nu kommer elektriske biler fra Maxus til Danmark