KGM hos Lysen Biler i Sorø

KGM nyt mærke hos Lysen Biler

Lysen Biler er netop blevet forhandler af KGM, der er et stort sydkoreansk bilmærke

Oplev modellen Torres hos Lysen Biler. En rummelig og elektrisk SUV med hårdt design, god plads, 1.500 kg anhængervægt og høj kvalitetsfølelse.  

Med en rækkevidde fra 462-635 km (WLTP kombineret/urban) på en enkelt opladning, passer den til både hverdag og længere køreture.

Prisen er 359.900,- metallak kr. 6475,- 

 

Torres EVX er en stor SUV og måler 4.715 mm i længden, 1.890 mm i bredden og 1.735 mm i højden. Med en akselafstand på 2.680 mm og fladt gulv, giver den rigelig med benplads bagved. 

Se video præsentation af Torres

Christian Lysen præsenterer her KGM Torres. Kig forbi i Sorø til en prøvetur.

Interiør

Indvendigt giver Torres EVX en luksuriøs oplevelse med et interiør præget af materialer af høj kvalitet og moderne designelementer. Den rummelige kabine og enorme bagagerum gør den til en alsidig bil velegnet til eventyr og hverdagsbrug.

Batteri og opladning

Kernen i Torres EVX er det banebrydende Blade-batteri, som er udviklet til maksimal sikkerhed og kraft. Med understøttelse af 3-faset opladning giver Torres en hurtig og effektiv opladningsoplevelse. Batteriet er 73,4 kWh.

Om KGM

KGM er et af Sydkoreas tre største bilmærker, med historie helt tilbage til 1954.

Bilmærket har været en nøglespiller i udviklingen af Sydkoreas bilproduktion, med et dedikeret fokus på at levere pålidelige og innovative biler. Hovedkontoret er placeret i Pyeongtaek i Sydkorea. KGM har opnået stor succes på det globale marked. Bilmærket har omfattende distribution i Europa og resten af verden, og driver nu virksomhed i 126 lande. Som en del af deres ekspansionsstrategi, har KGM åbnet flere filialer rundt om i verden.

Beregn byttepris

Bilens Stand*

Book prøvetur