Oplev Maxus e-Deliver 9 hos Lysen Biler i Sorø

  • Varerum 9,7m³ eller 11m³
  • WLTP (kombineret/urban)* 296km / 353km

Stor varebil med komfort - Kassevogn

Stor plads til last og god komfort for chaufføren – dette er blandt de store styrker i den elektriske Maxus e-Deliver 9. 

e-Deliver 9 imponerer selv den mest kritiske chauffør med sin gennemtænkte ergonomi, god komfort og høj kvalitetsudførelse. Når man kører rundt i en Maxus e-Deliver 9, får man følelsen af at sidde i en moderne personbil, og ikke i en varebil.

Maxus e-Deliver 9 er også ekstremt praktisk og tilbyder den plads du forventer af en varebil. Du kan få bilen med et varerum på 9,7m³ eller 11 m³ og med en maksimal lastekapacitet på optil 1200 kg. Udover bagdørene på bilen, kan du også laste varer gennem højre skydedør og med mulighed for at tilkøbe en venstre skydedør.

e-Deliver 9 har en rækkevidde på optil 296 km* (WLTP combined). 

  • Varerum 9,7m³ eller 11m³
  • WLTP (kombineret/urban)* 296km / 353km

Stor varebil med komfort - Chassis

Den helelektriske e-Deliver 9 Chassis udgør en fleksibel platform med mulighed for flere forskellige specialtilpasninger herunder boks, lift og lad.
e-Deliver 9 Chassis opbygges i samarbejde med Plagborg og bygges af solidt og let materiale for optimering af køretøjets nyttelast. e-Deliver 9 Chassis har en fremragende siddekomfort og en relevant og tidssvarende udstyrsliste. 204 HK og lydløs.

Bilen fås i to længder med en totalvægt på optil 4050 kg. Uden opbygning har den en nyttelast på optil 1970 kg og et batteri på 65kWt der understøttes af 8 års garanti. 

e-Deliver 9 Chassis leveres med god komfort for både chauffør og passagerer. Der er  plads til to passagerer og modellen imponerer med sin gode siddekomfort samt høje kvalitetsudførelse.

Rækkevidde og opladning

e-Deliver 9 har en en klasseledende rækkevidde på optil 296 km* (WLTP Combined). 

e-Deliver 9 har tre batteristørrelser du kan vælge imellem: 51,5 kWt, 72 kWt eller 88,55 kWt. 

Vælger du batterikapacitet på 51,5 kWt eller 72 kWt, vil bilen lade fra 20%-80% på 36 min. Vælger du batteripakken med 88,55 kWt vil bilen lade fra 20%-80% på 42 min.

 

 

Maxus e-Deliver9 special ombygning

 E-Deliver9 leveret som chassis, og herefter ombygget med
box og monteret med lift. Som et ekstra supplement til drift af bilens lift,
er der installeret solceller på taget!
 

Billedegalleri

Maxus e-deliver 9 til omgående levering Lysen Biler

Beregn byttepris

Bilens Stand*

Book prøvetur