Ny Vitara fra Lysen Biler i Sorø og Ringsted

Ny Vitara S-Hybrid

Den nye Suzuki Vitara S-Hybrid er med sin helt nye, selvopladende hybridmotor og større batteri blevet mere
hybrid end nogensinde. Den skifter automatisk mellem at køre på benzin, på el eller på begge dele – alt efter, hvad der er mest optimalt. Gearet er også automatisk. Og opladning skal du heller ikke tænke på.

Du behøver faktisk kun at tænke på at komme forbi Suzuki og prøve den. Forvent mere af Suzuki Vitara S-Hybrid fra kun
289.990 kr. Priserne på Suzuki Vitara starter i øvrigt på kun 224.990 kr.

Ny kampagnemodel. Vitara Touch

Når du ser udstyrslisten på kampagnemodellen Suzuki Vitara Touch, tænker du måske, at prisen er helt urørlig. Men så tænk bare igen. I denne særudgave af vores originale turbo-SUV får du ikke alene effektiv hybridteknologi i energiklasse A+, som klarer op til 18,5 km/liter. Du får også en kraftkarl, der kan tage 1.500 kg på krogen og er spækket med lækkert udstyr. Alt det får du fra kun 224.990 kr.

Udstyr f.eks.

Multimediesystem med touchskærm • Apple CarPlay og Android Auto • Automatisk nødbremse • Aktiv fartpilot • Klimaanlæg • vognbaneassistent med force-back • Slingreadvarsel og skiltegenkendelse • LED forlygter og automatisk nærlys • Regnsensor

Du kan roligt forvente mere af Suzuki. Mere SUV. Mere hybrid, mere køreglæde, mere udstyr, mere på literen, mere tilfredshed. Kort sagt: Mere bil for pengene.  Kig forbi hos Lysen Biler og Suzuki i Sorø og Ringsted og hør mere.

SUV: Stærkt underholdende Vitara

Der stod Vitara på verdens første SUV, som blev lanceret i 1988, og lige siden har SUV-begrebet været tæt forbundet med Suzukis eventyrlystne topmodel. Gennem mere end 30 år er Vitara løbende udviklet, opgraderet og forfinet, og seneste generation med turbo og hybridteknologi, federe udstyr og mere omfattende sikkerhed er den mest rendyrkede SUV til dato. Med Suzukis nye 48V hybridsystem kører Vitara Hybrid længere på literen og udleder mindre CO2. Så nu kan Vitara tage dig på eventyr i det blå med lidt grønnere samvittighed

Trækker op til 1500 kg.

Nu op til 1500 kg. på krogen
Med op til hele 1.500 kg på krogen, klarer Vitara Hybrid en voksen størrelse campingvogn eller hestetrailer, og det vel at mærke uden begrænsninger for lasteevnen i bilen. Du kan altså både have hele familien med i bilen og 1.500 kg på krogen – det skal du normalt op i en noget dyrere SUV for at kunne klare.
De 1.500 kg på krogen gælder i øvrigt for Vitara Hybrid både med manuelt gear og automatgear.

Billedegalleri Suzuki Vitara

Suzuki Vitara til omgående levering fra Lysen Biler

Beregn byttepris

Book prøvetur