Billån hos Lysen Biler

Billån/bilfinansiering hos Lysen Biler

 Vi tilbyder billån gennem samarbejde med finansieringsselskaber.

Vi hjælper dig med at ansøge og hvis din ansøgning bliver godkendt, vil du få finansieret købet af bilen.

Vi tilbyder billån med og uden udbetaling. Som regel kan du lade din nuværende bil indgå som en del af handlen eller som hele udbetalingen eller en del af den

Du afdrager på lånet over fast periode med månedlige afdrag og renter.

 

 

Hvad er et Drive7 Billån?

Drive7 er først og fremmest et billån på særlige vilkår. Du kan vælge mellem fast og variabel rente, og du har 14 dages fortrydelsesret, hvor du kan annullere lånet og fx optage en anden type lån. Du kan indfri Drive7 billånet når som helst uden ekstra omkostninger.

Du har både mulighed for at tegne et Drive7 Billån til nye og brugte biler. Vær dog opmærksom på, at Drive7 ikke dækker efter bilens 7. år, og/eller når bilen har kørt 150.000 km – hvad der så indtræffer først.

Billån og garantiforsikring i samme pakke

Når du låner penge til at købe en ny bil, får du typisk 3 års garanti fra forhandleren. I mange tilfælde får du også en garanti, når du køber brugt bil, men den vil ofte være kortere. Garantien har udover den tidsmæssige begrænsning for det meste også en begrænsning på antal kørte kilometer, fx 100.000 km.

Med et Drive7 Billån udvider og forlænger du den tryghed og sikkerhed, du har i en fabriks- og forhandlergaranti. Du får dækket værkstedsregningen for reparationer, der skyldes mekaniske eller elektroniske fejl ved bilen. Drive7-forsikringen følger bilen i 7 år fra første indregistrering af bilen eller til bilen har kørt 150.000 km. – også hvis du sælger bilen. Derfor er biler med Drive7 ofte mere attraktive på brugtbilmarkedet.

 

Se vores film om Drive7

Beregn byttepris

Bilens Stand*

Book prøvetur