Ny Nissan X-Trail - Prøv den i Sorø

Et moderne og muskuløst design, som giver et robust, men moderne look

Det næste led i Nissans elektrificerede offensiv tager form i dag med regional premiere på den helt nye fjerde generation af X-Trail. 

Med dette nye skud på stammen har Nissan trukket på det veletablerede DNA, som kendetegner alle de tre tidligere generationer af X-Trail: et muskuløst design, fleksibel anvendelighed og avancerede 4×4-egenskaber

Alsidig og eventyrlysten

Både udvendigt og indvendigt afspejler den nye X-Trail bilens ånd – alsidig og eventyrlysten. Eksteriøret prydes af det flydende tag, V-motion-grillen og iøjnefaldende forlygter. Det er kombineret med muskuløse hjulkasser, der skiller X-Trail ud på vejen, aerodynamiske funktioner som eksempelvis “3D”-afdækninger til dækkene, et aktivt kølespjæld, som styrer luftstrømmen til motorrummet, en særlig udformning af A-stolperne, bundskjold, der styrer luftstrømmen under bilen, og et unikt “luftindtag”, som præcist leder luftstrømmen fra fronten til siderne af X-Trail.

Førsteklasses interiør


Advanced Nissan Intelligent Mobility-teknologierne er lige ved hånden for føreren, og det hele oser af komfort og kvalitet. Nye materialer i premiumklassen, intelligente funktioner og velovervejede detaljer styrker en kabine med banebrydende design og praktiske egenskaber hele vejen igennem.

Der har været stor fokus på gearvælgerens og knappernes ergonomiske og mærkbare kvalitet, så føreren oplever høj kvalitet.

Den øverste del af den flydende midterkonsol omfatter e-shifter-gearvælgeren, kontakten til valg af køreindstillinger, to drikkevareholdere og den 15 W trådløse opladningsmåtte til smartphones. Der er også et midterarmlæn til personerne på forsæderne, som også rummer et stort opbevaringsrum, og der er adskillige andre opbevaringsrum til for- og bagsædepassagerer – noget som kunderne altid sætter pris på.

Nissan til omgående levering

Beregn byttepris

Bilens Stand*

Book prøvetur