Nissan Ariya klar til levering

Kæmpe SUV med lang rækkevidde

NISSAN ARIYA ENGAGE FRA 279.900 KR.

Batteri: 63 kWh (3,6 kW lader) -Rækkevidde 404 km. 
Automatgear 214 hk. 
Pris: 279.000 kr.

Inklusiv standard installation af Norlys ladeboks (leje) for 0 kr.

• Abonnement inkl. leje fra 199 kr. pr. md.
• Professionel installation
• Automatisk refusion: 86,63 øre/kWh2
• Ved udskiftning af eksisterende ladeboks er oprettelsen ligeledes 0 kr.

FREMHÆVET UDSTYR I ENGAGE:

Alle sikkerhedsfunktioner som standard 
22 kW on-board charger / op til 130kW DC
2 x 12,3” digitale skærme
Varme i rat
Aptiv fartpilot (ICC)
Vognbaneassistent (Lane departure warning /Intervention)
Blind spot warning / Intervention
Intelligent nødbremse for og bag
Bakkamera inkl. P-sensor for og bag
Trådløs Apple Carplay/kablet Android Auto
Fuld LED lygter (undtagen LED tågeforlygter)
Varmepumpe / temperaturstyring af batteri 
19” alufælge med aero hjulkapsler
Samme sæder som Advance
Trækevne 2WD 750 kg / 4WD 1.500 kg

NISSAN ARIYA ENGAGE Privatleasing

Ønsker man privatleasing i stedet for køb, kan Nissan ARIYA Engage nu leases fra kr. 4.195 med kr. 4.995 i udbetaling (med 63 kWh batteri og 22 kW oplader). For kun 400 kr. mere pr. måned kan der opgraderes til et 87 kWh batteri. Leasingperioden er på 36 måneder.

Hent privatleasingprisliste

Et nyt designsprog: Tidløs japansk futurisme

Elbilens potentiale nytænkes takket være Nissans japanske DNA og Ariyas iøjnefaldende eksteriør og interiør ved at afspejle Nissans tidløse japanske futurismefilosofi med kraftfuldt design, der kombinerer æstetik og funktionalitet og skaber en førsteklasses, åben atmosfære.

Den helt nye elbilsplatform og drivlinjekomponenternes kompakte konstruktion har gjort det muligt for Nissan at placere Ariyas klimaanlæg under motorhjelmen. Dermed kunne designerne bruge hele kabinens længde og skabe et fladt, frit område med loungeagtig plads inspireret af futurisme på første klasse. Med raffinement og komfort som kodeord for designet byder kabinen i Ariya på pladsforhold som biler i et højere segment for alle personer i bilen takket være segmentets største kabinevolumen. Fra de ventilerede zero-gravity-sæder og fremragende benplads til det oplukkelige panoramasoltag og den elektrisk indstillelige midterkonsol – beviser Ariya, at komfort og stil i biler ikke udelukker hinanden.

5 Stjerner i Euro NCAP

I den seneste omgang af sikkerhedsbedømmelse af biler har Euro NCAP offentliggjort deres bedømmelser af Nissan seneste modeller, elbilen ARIYA opnår 5 stjerner 

I kategorien passagerbeskyttelse af voksne får 86%. modeller er udstyret med en ny midter-airbag, som forhindrer, at personerne på forsæderne ikke støder hovederne sammen i tilfælde af en kollision.

Når det gælder beskyttelse af børn, opnår modellen 89%

Gadgets i Nissan Ariya

Oplev en gennemgang af Nissan Ariyas smarte gadgets. Bl.a. hvordan du kan få det bakspejl til at blive til et kamera.

Luksus for alle pengene

Ariya – Nissans første helelektriske crossover-SUV – byder på kraftfuld acceleration og jævn, støjsvag drift samt et interiør med en indbydende, luksuriøs lounge-agtig atmosfære

Nissan Ariya er kåret som Car of the Year af Auto Express. Se mere her

Hvilken model vælger du?

Nissan ARIYA giver dig mulighed for at nå horisonten med tre højtudstyrede versioner, der er skræddersyet til forskellige behov. Hvilken af de tre udvalgte designs vil du vælge?

Hent prisliste

ARIYA ENGAGE 63 KWH (2WD) – 403 km rækkevidde


Engage kommer med intelligente LED-for- og -baglygter, e-Pedal step, trådløs Apple CarPlay, to 12,3” digitale skærme med swipe funktion og navigation og meget mere. Som med Nissans andre modeller kan ProPILOT-teknologien også tilkøbes til Ariya.

På sikkerhedsfronten er Ariyas udstyr i top. Her følger nemlig både bakkamera, skiltegenkendelse, blindvinkelsalarm, træthedsregistrering, intelligent nødbremse både for og bag med fodgænger- og cyklistgenkendelse samt vejkrydsassistent.

ARIYA ADVANCE 63 KWH (2WD) – 403 km rækkevidde**

Det ideelle valg for familier med daglig bykørsel, der sommetider tager på udflugt i weekenden. Med en rækkevidde på op til 403 km og standardudstyr som trådløs oplader til smartphones, varmepakke (rat, forsæde og forrude), ProPILOT med Navi link*, 360 graders kamera, to store 12,3″ skærme med swipe funktion, elektrisk bagklap samt meget meget mere. Effekt: 160 kW / 215 HK og tophastighed på 160 km/t.

ARIYA EVOLVE 87 KWH (2WD) – 520 km rækkevidde**

Denne ARIYA er perfekt til personer, som skal køre længere strækninger, da den har en rækkevidde på op til 520 km. Det er samtidigt en topudstyret version med standardudstyr udover ADVANCE, som f.eks. panorama glastag, head-up display, BOSE® anlæg, ProPILOT Parkeringsassistent*, ventilerede forsæder med køl og varme samt meget mere. Effekt: 178 kW/ 239 HK, 300 Nm drejningsmoment.

ARIYA EVOLVE e-4ORCE (4WD) 87 KWH – 493 km rækkevidde**

Få det bedste fra begge verdener – en lang rækkevidde kombineret med de praktiske fordele ved firehjulstræk med e-4ORCE-teknologi der giver dig en førsteklasses køreoplevelse. Samme topudstyr som på EVOLVE 2WD. Effekt: 225 kW /302 HK, 0-100 km/t på 5,7 sek, 600 Nm drejningsmoment en tophastighed på 200 km/t og 1.500 kg på krogen.

Billedegalleri

Nissan Ariya til omgående levering fra Lysen Biler

Beregn byttepris

Bilens Stand*

Book prøvetur