Nissan Ariya klar til levering

Kæmpe SUV med lang rækkevidde

Få stk. til 309.990* kr. Special pris Ariya Advance

Nissan Ariya med Advance udstyr til kun kr. 309.900.
Modellen er uden 22 kW onboard lader, der ellers er standard i alle Nissan Ariya. Kan du leve med lidt længere opladningstid kan du spare kr. 40.000 i forhold til normalprisen. I stedet for 22 kW har den særlige model en 3,6 kW onboard lader. Men har du en lader ved hjemmet, er det sjældent en udfordring, og det er stadig muligt at lynlade med 130 kW.

Nissan Ariya Advance har alt sikkerhedsudstyr, der har sikret de fem stjerner i EuroNCAP.
Tillæg for metallak 8000 kr. 

 • Rækkevidde optil 403 km.
 • 63 kWh
 • 100% elektrisk
 • Varmepumpe
 • e-pedal Step (crawl function v.Stop)
 • Nissan Connect app for control af A/C og opladning
 • Adaptiv fartpilot
 • Trådløs oplader til smartphone 
 • Opvarmet læderrat
 • Mulighed for montering af træktøj optil 750 kg.
 • Bakkamera
 • 1-fase med 3,6kW on board charger –
 • DC opladning op til 130 kw 

Prisfald på Nissan Ariya
Fra kun 329.990 kr. 

Nissan Ariya Engage fås fra kr. 349.900 med standardbatteri på 63 kWh, der har en rækkevidde på op til 404 km (WLTP). Ariya Engage tilbydes også med et 87 kWh batteri, der har en rækkevidde på op til 536 km (WLTP) og en ydelse på 238 hk. Her er prisen kr. 404.900.

Alt i sikkerhedsudstyr

Den nye standardvariant har stadig alt sikkerhedsudstyr, der har sikret de fem stjerner i EuroNCAP inkluderet i prisen. Herudover kommer et væld af komfortudstyr, så som to 12,3″ digitale skærme med swipe funktion, nøglefri betjening, adaptiv fartpilot (ICC), trådløs Apple CarPlay og Android Auto, navigation og intelligent ruteplanlægger, der fortæller hvor, hvornår og hvor lang tid, du skal oplade for at nå en given destination, LED for- og baglygter og fuldautomatisk fjernlys.

Hent Prisliste / Hent Privatleasingprisliste

På udkig efter en lidt mindre og billigere el-bil?
Så tag et kig på Nissan Leaf

 

Et nyt designsprog: Tidløs japansk futurisme

Elbilens potentiale nytænkes takket være Nissans japanske DNA og Ariyas iøjnefaldende eksteriør og interiør ved at afspejle Nissans tidløse japanske futurismefilosofi med kraftfuldt design, der kombinerer æstetik og funktionalitet og skaber en førsteklasses, åben atmosfære.

Den helt nye elbilsplatform og drivlinjekomponenternes kompakte konstruktion har gjort det muligt for Nissan at placere Ariyas klimaanlæg under motorhjelmen. Dermed kunne designerne bruge hele kabinens længde og skabe et fladt, frit område med loungeagtig plads inspireret af futurisme på første klasse. Med raffinement og komfort som kodeord for designet byder kabinen i Ariya på pladsforhold som biler i et højere segment for alle personer i bilen takket være segmentets største kabinevolumen. Fra de ventilerede zero-gravity-sæder og fremragende benplads til det oplukkelige panoramasoltag og den elektrisk indstillelige midterkonsol – beviser Ariya, at komfort og stil i biler ikke udelukker hinanden.

5 Stjerner i Euro NCAP

I den seneste omgang af sikkerhedsbedømmelse af biler har Euro NCAP offentliggjort deres bedømmelser af Nissan seneste modeller, elbilen ARIYA opnår 5 stjerner 

I kategorien passagerbeskyttelse af voksne får 86%. modeller er udstyret med en ny midter-airbag, som forhindrer, at personerne på forsæderne ikke støder hovederne sammen i tilfælde af en kollision.

Når det gælder beskyttelse af børn, opnår modellen 89%

Gadgets i Nissan Ariya

Oplev en gennemgang af Nissan Ariyas smarte gadgets. Bl.a. hvordan du kan få det bakspejl til at blive til et kamera.

Luksus for alle pengene

Ariya – Nissans første helelektriske crossover-SUV – byder på kraftfuld acceleration og jævn, støjsvag drift samt et interiør med en indbydende, luksuriøs lounge-agtig atmosfære

Nissan Ariya er kåret som Car of the Year af Auto Express. Se mere her

Hvilken model vælger du?

Nissan ARIYA giver dig mulighed for at nå horisonten med tre højtudstyrede versioner, der er skræddersyet til forskellige behov. Alle versioner har som standard mulighed for hurtig hjemmeladning op til 22 kWh og offentlig lynladning op til 130 kWh. Hvilken af de tre udvalgte designs vil du vælge?

Hent prisliste

Hent privatleasingprisliste: Nu med mulighed for udbetaling på 0 kr.

ARIYA ENGAGE 63 KWH (2WD) – 403 km rækkevidde
Engage kommer med intelligente LED-for- og -baglygter, e-Pedal step, trådløs Apple CarPlay, to 12,3” digitale skærme med swipe funktion og navigation og meget mere. Som med Nissans andre modeller kan ProPILOT-teknologien også tilkøbes til Ariya.

På sikkerhedsfronten er Ariyas udstyr i top. Her følger nemlig både bakkamera, skiltegenkendelse, blindvinkelsalarm, træthedsregistrering, intelligent nødbremse både for og bag med fodgænger- og cyklistgenkendelse samt vejkrydsassistent.

ARIYA ADVANCE 63 KWH (2WD) – 403 km rækkevidde**
Det ideelle valg for familier med daglig bykørsel, der sommetider tager på udflugt i weekenden. Med en rækkevidde på op til 403 km og standardudstyr som trådløs oplader til smartphones, varmepakke (rat, forsæde og forrude), ProPILOT med Navi link*, 360 graders kamera, to store 12,3″ skærme med swipe funktion, elektrisk bagklap samt meget meget mere. Effekt: 160 kW / 215 HK og tophastighed på 160 km/t.

 

ARIYA EVOLVE 87 KWH (2WD) – 520 km rækkevidde**
Denne ARIYA er perfekt til personer, som skal køre længere strækninger, da den har en rækkevidde på op til 520 km. Det er samtidigt en topudstyret version med standardudstyr udover ADVANCE, som f.eks. panorama glastag, head-up display, BOSE® anlæg, ProPILOT Parkeringsassistent*, ventilerede forsæder med køl og varme samt meget mere. Effekt: 178 kW/ 239 HK, 300 Nm drejningsmoment.

 

ARIYA EVOLVE e-4ORCE (4WD) 87 KWH – 493 km rækkevidde**
Få det bedste fra begge verdener – en lang rækkevidde kombineret med de praktiske fordele ved firehjulstræk med e-4ORCE-teknologi der giver dig en førsteklasses køreoplevelse. Samme topudstyr som på EVOLVE 2WD. Effekt: 225 kW /302 HK, 0-100 km/t på 5,7 sek, 600 Nm drejningsmoment en tophastighed på 200 km/t og 1.500 kg på krogen.

 

Billedegalleri

Nissan Ariya til omgående levering fra Lysen Biler

Beregn byttepris

Bilens Stand*

Book prøvetur