Mazda 2- Stort udvalg hos Lysen Biler i Sorø

Mazda2 fra 165.000 kr.
Privatleasing fra kr. 2.395 kr.

Mazda2 forener et kompakt format med en stor bils teknologi og komfort. Sofistikeret design og avancerede sikkerhedssystemer er standard,  Mazda2 er lige sjov at køre i byen og på landevejen. Start din oplevelse hos Lysen Biler i dag.


Udstyrsvarianter

Mazda2 Center Line

Centre-Line-modellen sikrer din komfort, mens du navigerer i byens jungle takket være aircondition, det håndfri underholdningssystem med trådløs Apple CarPlay® og kabelforbundet Android Auto™, et læderbeklædt rat og mange andre attraktive elementer.

Mazda2 Exclusive Line

Slap af i den stilfulde kabine med tonede bag- og sideruder, mens du bruger dine foretrukne smartphone-apps med trådløs Apple CarPlay® og kabelforbundet Android Auto™ på den 8″ store berøringsskærm. Ud over Lane Departure Warning byder Exclusive-Line på forbedrede sikkerhedsteknologier, såsom Advanced Smart City Brake Support og parkeringssensorer bagpå.

 

Mazda2 Homura

Homura-udgaven af Mazda2 2023 leverer alt udstyret fra Centre-Line i en ekstra sporty pakke. Med røde og sorte designelementer, som giver et dynamisk look, vil denne specialudgave helt sikkert gøre et stærkt indtryk, uanset hvor du færdes, samtidig med at den holder dig sikker med standardudstyr som Advanced Smart City Brake Support og parkeringssensorer bagpå.

Homura Aka

Mazda2 Homura Aka tager stilfuldt føringen med alt standardudstyret fra Exclusive-Line og et ekstra sporty look takket være de sorte og røde designelementer og et sorttonet tag. Et væld af funktioner gør køreturen endnu mere behagelig, såsom bakkameraet og de sporty sæder i en kombination af imiteret ruskind og kunstlæder.

Mazda2 klar til levering.

Beregn byttepris

Bilens Stand*

Book prøvetur