Lysen Biler A/S autoriseret Mazda forhandler i Sorø og Ringsted

Mazda vintertilbud

Få vinterdæk på alu-fælge med i handlen

RENTEN ER LAV  VINTERHJULENE FÅR DU MED (VÆRDI OP TIL 14.395 KR.)
Enhver ny Mazda forener inspirerende design med dynamiske køreegenskaber og avanceret sikkerhedsteknologi. Lige nu får du vinterdæk på
aluminiumsfælge uden merpris** og en attraktiv kampagnerente via Mazda Finans. Velkommen til en prøvetur hos din Mazda-forhandler Lysen Biler i Sorø og Ringsted.

**Tilbuddet har en værdi af op til 14.395 kr. og gælder ved køb af en fabriksny Mazda2, Mazda3, Mazda6, Mazda CX-30 eller Mazda CX-5 som indregistreres senest den 30.12.2020. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre rabatter eller tilbud. Tilbuddet gælder så længe lager haves.

Ny Mazda MX-30

100% elektrisk – 0% i rente

Vores nye elbil er ikke bare helt elektrisk. Den har også de nyeste sikkerhedsteknologier og miljøvenlige interiørdetaljer som kork, kunstlæder og genanvendt plast. En moderne og velkørende crossover til livets små og store eventyr.

*Finansieringseksempel: Mazda MX-30 First Edition til 253.000 kr. Udbetaling 50.600 kr. Månedlig ydelse i 96 mdr. 2.325 kr. Saml. kreditbeløb 220.276 kr. Saml. omkostninger 20.800 kr. Saml. tilbagebetaling 223.200 kr. ÅOP 2,49%. Fast debitorrente 0,00%. Finansiering udbydes af Nordea Finans. Der er fortrydelsesret på finansieringen. Forudsætter kaskoforsikring og betaling via Betalingsservice. Tilbuddet gælder ved køb af en fabriksny Mazda MX-30 som indregistreres senest den 30.12.2020.

Skal din Mazda til service eller reparation?

Autoriseret Mazda værksted

Skal din Mazda til service eller reparation, kan du booke tid on-line her. Du er også velkommen til at ringe direkte til vores autoriserede Mazda værksteder, som du finder i

Sorø:         57 87 31 00 – Ringsted:  57 87 31 20

Bestil tid på autoriseret Mazda værksted
Mazda2 lysen biler

MAZDA2

Mazda2 er en smidig og letkørt bil, som passer perfekt til byen og har interiør og sikkerhedsudstyr, som oftest kun findes i større biler.

Se mere

Mazda3 lysen biler

MAZDA3

Den nye sportslige Mazda3 Hatchback tager Mazda til et helt nyt niveau. Den japanske håndværkskunst er tydelig og afspejles i materialer af højeste kvalitet, hvor intet er overladt til tilfældighederne.

Se mere

MAZDA CX-3

Mazda CX-3 er en smart og kompakt crossover, som passer til både landevej og bykørsel.

Se mere

MAZDA CX-5

CX-5 er en af vores mest populære modeller og er en bil, der passer perfekt til familien. Det føles næsten som at sidde i en lav bil men med en høj bils overblik over trafikken.

Se mere

Mazda MX-5

Verdens mest solgte roadster, her med stofkaleche, som kan foldes op og ned på et par sekunder. Kombinationen af omdrejningsvillige motorer og en lav vægt-strategi giver køreegenskaber, som er blevet rost siden 1989, hvor den første generation havde premiere.

Se mere

MAZDA6

Mazda6 har et stærkt og muskuløst udseende. Den luksuriøse kabine og den nyeste MZD Connect – vores mobile opkoblingssystem sørger for, at du forbliver komfortabel og forbundet med arbejde og familie.


Se mere

Mazda CX-30

Den helt nye Mazda CX-30 er en kompakt, men overraskende rummelig SUV med skønne former som en coupe, hvor hver eneste detalje emmer af japansk håndværkskunst.
5 Stjerner i Euro NCAP.


Se mere

Ringsted | Mazda ansvarlig

Hvis du er interesseret i at vide mere om Mazda biler, så kontakt

Anders Lysen
Indehaver
avl@lysenbiler.dk
57 87 31 20

Sorø | Mazda ansvarlig

Hvis du er interesseret i at vide mere om Mazda biler, så kontakt

Magnus Dall
Salgskonsulent, Suzuki
md@lysenbiler.dk
Tlf. 57 87 3117