Lysen Biler A/S autoriseret Mazda forhandler i Sorø og Ringsted

Verdens smukkeste bil kan nu blive din!

Du har altid drømt om at køre verdens smukkeste bil. Mazda3 har netop vundet World Car Design of the Year, og selvom den ligner en million, kan drømmen opfyldes for 3.395 kr. om måneden.

Stor udstyrspakke, skarpe køreegenskaber, avanceret sikkerhedsteknologi, service og vejhjælp er inkluderet i prisen.
Oplev verdens smukkeste bil, og hør mere om privatleasing, hos din Mazda-forhandler i dag.
Mazda3 privatleasing fra 3.395 kr./måned. Udbetaling 14.995 kr.

Tilbuddet gælder Mazda3 hatchback 2.0 150 hk Sky. Leasingperiode 36 mdr. og 15.000 km/året. Fast leasingydelse á kr. 3.395 kr. Udbetaling kr. 14.995,- Samlet betaling i perioden 137.815 kr. Samlet ydelse indeholder FDM afleveringsgebyr på 600 kr. Leasingydelserne er faste og inklusive serviceaftale, finansierings- og leveringsomkostninger. Ydelserne er ekskl. grøn ejerafgift, forsikring og brændstof. Positiv kreditgodkendelse forudsættes. Bilen er vist med ekstraudstyr. Brændstoføkonomi ved blandet kørsel 17,2 km/l. CO2-emission 132 g/km. Energiklasse

Skal din Mazda til service eller reparation?

Autoriseret Mazda værksted

Skal din Mazda til service eller reparation, kan du booke tid on-line her. Du er også velkommen til at ringe direkte til vores autoriserede Mazda værksteder, som du finder i

Sorø:         57 87 31 00 – Ringsted:  57 87 31 20

Bestil tid på autoriseret Mazda værksted
Mazda2 lysen biler

MAZDA2

Mazda2 er en smidig og letkørt bil, som passer perfekt til byen og har interiør og sikkerhedsudstyr, som oftest kun findes i større biler.

Se mere

Mazda3 lysen biler

MAZDA3

Den nye sportslige Mazda3 Hatchback tager Mazda til et helt nyt niveau. Den japanske håndværkskunst er tydelig og afspejles i materialer af højeste kvalitet, hvor intet er overladt til tilfældighederne.

Se mere

MAZDA CX-3

Mazda CX-3 er en smart og kompakt crossover, som passer til både landevej og bykørsel.

Se mere

MAZDA CX-5

CX-5 er en af vores mest populære modeller og er en bil, der passer perfekt til familien. Det føles næsten som at sidde i en lav bil men med en høj bils overblik over trafikken.

Se mere

Mazda MX-5

Verdens mest solgte roadster, her med stofkaleche, som kan foldes op og ned på et par sekunder. Kombinationen af omdrejningsvillige motorer og en lav vægt-strategi giver køreegenskaber, som er blevet rost siden 1989, hvor den første generation havde premiere.

Se mere

MAZDA6

Mazda6 har et stærkt og muskuløst udseende. Den luksuriøse kabine og den nyeste MZD Connect – vores mobile opkoblingssystem sørger for, at du forbliver komfortabel og forbundet med arbejde og familie.


Se mere

Mazda CX-30

Den helt nye Mazda CX-30 er en kompakt, men overraskende rummelig SUV med skønne former som en coupe, hvor hver eneste detalje emmer af japansk håndværkskunst.
5 Stjerner i Euro NCAP.


Se mere

Ringsted | Mazda ansvarlig

Hvis du er interesseret i at vide mere om Mazda biler, så kontakt

Anders Lysen
Indehaver
avl@lysenbiler.dk
57 87 31 20

Sorø | Mazda ansvarlig

Hvis du er interesseret i at vide mere om Mazda biler, så kontakt

Magnus Dall
Salgskonsulent, Suzuki
md@lysenbiler.dk
Tlf. 57 87 3117

Niclas Jessen
Salgskonsulent, Mazda
nj@lysenbiler.dk
57 87 31 08