Lysen Biler autoriseret Nissan værksted

Velkommen til Lysen Biler vi er autoriseret Nissan værksted i Sorø.

Lysen Biler har mere end 19 års erfaring med Nissan mærket og alle vores mekanikere er uddannet til at håndtere forskellige aspekter af vedligeholdelse og reparation af Nissan modeller.

Vi har adgang til avanceret diagnostisk udstyr og software, der gør det muligt at identificere problemer nøjagtigt og hurtigt, dette gør at vi kan reparere din Nissan hurtigt og effektivt.

Vores personale har en dybdegående viden om Nissan og vi sørger konstant for efter- og videreuddannelse, så vores medarbejdere og teknikere kan fejlfinde og løse problemer.

 

Velkommen til dit autoriserede Nissan værksted i Sorø.
Mette og hendes kollegaer er klar til at modtage din og din Nissan.
Ring 57873100 eller book tid online

Book tid hos Lysen Biler Autoriseret Nissan værksted

Flere fordele ved at anvende et autoriseret Nissan værksted

NISSAN ASSISTANCE VEJHJÆLP

24-timers vejhjælp – uanset alderen på din Nissan (Kontakt Lysen Biler for at høre nærmere) 

Har du en uforudset hændelse modtager du vejhjælp 24/7. Hvor end du er, uanset hvad der er sket ring til os (+45) 70 14 01 47 og vi kommer til dig.

 

GRATIS SYNSTJEK

Vi tilbyder dig en gratis og uforpligtende synsgennemgang, hvor vores dygtige Nissan mekanikere gennemgår din bil for fejl og mangler, der kan resultere i at din bil ikke bliver godkendt til syn. Ved synsgennemgang vil du få en detaljeret rapport over bilens stand, og hvad der kræves for at den problemfrit bliver godkendt til det periodiske syn.

SUNDHEDSTJEK

Et gratis biltjek uden ekstra omkostninger i forbindelse med service eller reparation.

gratis sundhedstjek, når din Nissan erer til periodisk serviceeftersyn eller reparation. Du får også et tilbud på forhånd, så du ved, hvad der skal laves, og hvor meget det vil koste.

PRISMATCH

Vælg med fordel dit lokale Nissan værksted.

Vi matcher altid prisen, hvis du finder et tilsvarende værkstedstilbud – inklusiv originale Nissan reservedele og arbejdstimer – inden for 25 km fra dit lokale værksted.

Vil du sælge din Nissan og/eller købe en ny? Se Nissan til salg hos Lysen Biler

Beregn byttepris

Bilens Stand*

Book prøvetur