Nissan Townstar - Helt ny varebil

Prøv Townstar i Sorø

  • Den helt nye Townstar byder på et omfattende og konkurrencedygtigt modelprogram i segmentet for kompakte varebiler med både benzinmotorer og komplet eldrevne drivlinjer
  • På baggrund af succesen med den banebrydende e-NV200 vil den helt nye 100 % eldrevne Townstar accelerere omstillingen til nul-emissions-mobilitet
  • Med 20+ banebrydende teknologier og alsidige konfigurationsmuligheder giver denne nye varebil kunderne både tryghed og opkoblingsmuligheder

Nyhed: Townstar 100% elbil fra k kun 266.900 kr. ex. moms

Hent prisliste

Anhængervægt op til 1500 kg. 

Med en komplet eldrevet version foruden versioner med forbrændingsmotor er den nye varebilsmodel toptunet til fremtidens erhvervsliv og accelererer omstillingen til elektrificering.

Den helt nye Townstar bliver Nissans teknologisk mest avancerede varebil til dato. Og den kompakte varebil bringer 20+ teknologier ind i segmentet for kompakte varebiler, hvilket gør den til en vigtig spiller i segmentet.

I kølvandet på succesen med Nissan e-NV200, som var pioner og er førende på varebilsmarkedet for elbiler, er den komplet eldrevne version af den helt nye Townstar optimeret til at opfylde kundernes behov. Med et videreudviklet 44 kWh-batteri, avanceret teknologi og lave driftsomkostninger udgør den eldrevne Townstar en effektiv og bæredygtig mobilitetsløsning.

“Med to effektive drivlinjekonstruktioner, et ergonomisk design og unikke teknologier er den helt nye Townstar særdeles godt udstyret til at opfylde kundernes omskiftelige behov”, udtalte Emmanuelle Serazin, som er LCV & Corporate Sales Director hos Nissan Europe.

“Med stadigt strengere emissionsstandarder, adgangsbegrænsninger i byområderne og et stadigt større behov for leveringer til døren er både store og små virksomheder nødt til at finde effektive og bæredygtige løsninger for at være konkurrencedygtige og optimere deres drift,” 

Pålidelige løsninger og effektive drivlinjer

Den helt nye Townstar, som er udviklet til maksimal effektivitet og alsidighed i urbane miljøer, byder på to drivlinjeteknologier i varebils- og combi-versioner (til passagerer), der opfylder kundernes behov.

Den komplet eldrevne Townstar vil blive udstyret med et 44 kWh-batteri og avanceret teknologi. Den får intelligent energistyring og effektiv batterikøling i én optimeret pakke. Den nye varebil erstatter e-NV200 og byder på et drejningsmoment på 245 Nm og en rækkevidde på op til 285 km ved blandet kørsel i henhold til WLTP.

Banebrydende sikkerheds- og infotainmentteknologier

Med den helt nye Townstar introduceres 20+ teknologiske funktioner i Nissans udbud af kompakte varebiler.

Med en lang række sikkerhedsteknologier og avancerede førerassistentsystemer som eksempelvis sidevindsassistent og vogntogsstabilisering giver den helt nye Townstar en tryg og selvsikker oplevelse bag rattet. Intelligent nødopbremsning med registrering af fodgængere og cyklister samt vejkrydsassistent, håndfri parkering og intelligent fartpilot placerer Townstar sig helt i front i segmentet.

Nissan integrerer for første gang Around View Monitor (AVM) i segmentet for kompakte varebiler. Ved hjælp af en række kameraer viser systemet et 360-graders overblik over området omkring bilen, så førerne kan parkere helt trygt i byen.

Kunderne til den helt nye komplet eldrevne Townstar vil også nyde godt af det innovative og avancerede ProPILOT-førerassistentsystem. Det hjælper førerne ved kørsel på motorvej og gør det muligt for bilen automatisk at sænke hastigheden til stilstand og efterfølgende accelerere igen for at følge det forankørende køretøj, og samtidig holdes bilen midt i vognbanen, selv i mindre skarpe sving.

Komfortable opkoblingsmuligheder som eksempelvis E-Call, Apple CarPlay/Android Auto og trådløs opladning af mobiltelefon vil kunne fås til hele modelrækken fra lanceringen, og den komplet eldrevne version byder på yderligere onlinetjenester fra lanceringen.

Disse onlinetjenester bliver tilgængelige via en 8″ touchscreen, som er forbundet med et 10″ digitalt kombiinstrument foran føreren i den helt nye komplet eldrevne Townstar.

Avanceret indvendigt og udvendigt design

Den helt nye Townstar er bygget på alliancens CMF-CD-platform, og den er udviklet helt fra grunden med fokus på kvalitet og funktionalitet. Den bliver forsynet med Nissans nye mærkelogo og bliver dermed den første europæiske model produceret med dette logo og den nyeste model, som introduceres i henhold til Nissans NEXT-omstillingsplan, som har fokus på bæredygtig vækst og rentabilitet på tværs af koncernens globale aktiviteter.

Den helt nye Townstar varebilsversion er udviklet, så den på perfekt vis matcher behovet hos kunder som små og mellemstore virksomheder, der ønsker alsidighed, komfort, plads og gode lastforhold foruden håndfrit parkeringssystem til de vanskelige parkeringsforhold i byerne.

Skræddersyet erhvervsløsning

Med muligheden for alsidige konfigurationer er den helt nye Townstar varebil i meget høj grad udviklet til at være en pålidelig, komfortabel og effektiv mobilitetspartner for virksomhederne.

Med en varerumsvolumen på op til 3,9 m3 med drejelig skillevæg kan den nye kompakte varebil nemt transportere to europaller og en last på op til 800 kg, og med de kraftfulde motorer kan bilen byde på en anhængervægt på 1.500 kg, så den kan tilpasses til hver enkelt virksomheds specifikke behov.

Varerummet omfatter store skydedøre i siden, der gør det nemt at tømme varebilen for last, og den fås også med 60/40-fløjdøre bag med 180 graders åbning eller en bagklap. Varerummet fås også med intelligente opbevaringsløsninger og en dedikeret plads til kontorredskaber i bilen.

Branchens bedste garanti på 5 år

Nissan cementerer sin dedikerede tilgang til at levere kvalitet og tryghed, og ejerne af alle biler i Nissans varebilsprogram nyder godt af branchens bedste, paneuropæiske garanti på 5 år eller 160.000 km og en batterigaranti på 8 år eller 160.000 km, når det gælder den eldrevne version.

Den omfatter garanti fra kofanger til kofanger, lakgaranti, garanti på originale dele og tilbehør samt vejhjælp – dermed får kunderne en omfattende dækning og ekstra ro i sjælen.

Beregn byttepris

Bilens Stand*

Book prøvetur