Søg
Close this search box.

Oplev e-Deliver7 hos Lysen Biler i Sorø

  • 6,7m³ varerum
  • 3 sæder
  • Rækkevidde op ttil 364km/524km (WLTP)

"Født" elektrisk

Maxus e-Deliver 7 er en ny elektrisk varebil med 6,7m3 varerum, tre sæder og høj kvalitetsfølelse. Demobiler kommer allerede i slutningen af april og kundeleveringer forventes at blive fra juni.

e-Deliver 7 kommer først som 2WD, men kommer med 4WD i slutningen af 2024!
Tekniske specifikationer på e-Deliver 7 88kWh L2H1, kan findes på Maxus-Danmark.dk.
 
Vejl. udsalgspris ekskl. moms, leveringsomkostninger og metallak: kr. 344.900, –Lanceringspris: kr. 336.900, –

Gældende til d. 30. juni 2024. Ekskl. moms, leveringsomkostninger & metallak.

Maxus e-Deliver 7:

Et Blik på Designet
Maxus e-Deliver 7 er en elektrisk varebil med et karakteristisk udseende. Den futuristiske og aerodynamiske front er ikke bare æstetisk tiltalende, men bidrager også til øget effektivitet. De nøje udformede linjer giver e-Deliver 7 et dynamisk udseende, som kombinerer æstetik og funktionalitet på imponerende vis. Bagdørene kan åbnes til 180 graders vinkel, og den kommer med to skydedøre.

Størrelse og Kapacitet
Placeret mellem e-Deliver 3 og e-Deliver 9 i størrelse, tilbyder e-Deliver 7 et rummeligt varerum på 6,7 m3. Den måler 5.364 m.m. i længden, 2.030 m.m. i bredden og 1.990 m.m. i højden. Med en nyttelast på 1.055 kg og en anhængervægt på op til 1.500 kg, er denne varebil ideel til fragt af tunge materialer. Det 88 kWh store batteri giver e-Deliver 7 en imponerende rækkevidde på 364-524 km (WLTP kombineret/urban) på en enkelt opladning, mens støtte fra 3-fase ladning muliggør op til 11 kW ladeeffekt på AC-ladning.

Firehjulstræk – En Ny Milepæl Den største nyhed er at den kommer med firehjulstræk i løbet af Q4 2024. Maxus e-Deliver 7 er udstyret med et avanceret firehjulstræksystem designet for at kunne levere, med fokus på energieffektivitet og øget trækkraft under alle forhold. Den vil blive tilgængelig i to varianter – med og uden firehjulstræk.

Køremoduser for Enhver Situation Maxus e-Deliver 7 tilbyder tre forskellige køremodis; ECO, Power & Normal.

Komfort og Teknologi Indvendig tilbyder e-Deliver 7 en komfortabel arbejdsplads med tre sæder. Det justerbare førersæde kommer både med armlæn, opvarming og lændestøtte. Den 12,3’’ store touchskærm kommer med Apple CarPlay og Android Auto, og giver både fuld kontrol og underholdning gennem arbejdsdagen. På udstyrslisten finder man også opvarmet multifunktionsrat, lys- og regnsensor.

Billedegalleri

Maxus til omgående levering

Beregn byttepris

Bilens Stand*

Book prøvetur