Pressemeddelelse fra Lysen Biler A/S – Sorø   30.04.2024

 Lysen Biler flytter – men kun rundt om hjørnet 

Brødrene Anders og Christian Lysen annoncerede den ene af deres to markante og flotte bilforretninger, dén beliggende på Nordmarksvej 2, til salg i september 2023, hvor Suzuki og Mazda indtil nu har haft adresse.

”Salget af bygningen er gået væsentligt hurtigere, end vi overhovedet havde turdet håbe på, så hurtigt, så vi faktisk skal fraflytte adressen pr. den 31. maj” fortæller den glade autoforhandler Anders Lysen

I Tråd med branchens Transformation

”Tilpasningen af vores virksomhed er helt i tråd med vores egne ønsker og passer tidsmæssigt rigtig godt ind i bilbranchen, som er inde i en voldsom transformation” fortsætter Anders Lysen

”Bilbranchen transformer sig mod meget store enheder for tiden, hvor vi har valgt at gå i den helt modsatte retning hos Lysen Biler. Vi vil gerne udvikle det nære og lokale, til glæde og gavn for vores mange trofaste og loyale kunder igennem årene, som vi stadig tror på, vil handle lokalt og få serviceret deres bil i Sorø”

 

”Branchetallene taler deres tydelige sprog,” siger Anders Lysen.

”For få år tilbage var en interesseret bilkøber i butikken 2,8 gange, inden beslutningen om køb blev taget. Nu er tallet under 1, så de store og flotte bilshowrooms, som vi kender dem i dag, bliver formentlig også fortid på den lidt længere bane.”  

Fokus på lokale købere

”Forruden de fabriksnye bilmærker vi selv repræsenterer, har vi på det seneste også afprøvet om borgerne i Sorø og omegn er klar på, at de også kan købe andre ny-bils-mærker hos os, som vi så formidler salget af. Da mange kunder er afklaret omkring model, farve, og størrelse på batteriet, så vælger de os lokalt og vi finder bilen til dem – det er slet ikke så svært at være lokal på begge sider af bordet” smiler autoforhandler Christian Lysen”, bror til Anders og medindehaver. 

Flere let brugte biler vil også være ét af de ben vi sætter ned i fremtiden og det er vi allerede godt i gang med, så heller ikke her, skal vores kunder ud at Sorø, for at finde en fornuftig let brugt bil. 

Ændringer i aftale med Mazda importør

I forbindelse med fraflytningen og salget af Nordmarksvej 2 er der dog et lille men! Da vi desværre ikke kunne blive enige om fremtiden for ét af vores ny-bils mærker Mazda med importøren, betyder det at vi for fremtiden i stedet er autoriseret serviceværksted for Mazda. Derved lader vi ingen af vores gode Mazda-kunder i stikken og vil naturligvis også her kunne skaffe dem en ny Mazda, hvis kunden ønsker dette. 

Ironisk nok, fortæller Christian, at Lysen Biler A/S netop har vundet udbuddet på hele 14 stk. Mazda el-biler, som skal leveres til hjemmeplejen i Sorø Kommune her i maj. Dét bliver da en flot afslutning på Mazda.     

Lysen Biler sælger fabriksnye biler fra: Suzuki, Nissan, Maxus samt Airways og KGM Mobility.          

Men når nu alt dette er sagt, så handler beslutningen også om at indfri en drøm, om at få samlet Lysen Biler A/S på ét sted. Dette er nu lykkedes 100%   

I forbindelse med fraflytningen og at vi samler os på én lokation på Nørrevej 1, holder vi ÅBENT HUS søndag den 26.maj mellem kl. 11-15.00, hvor vi gerne vil vise vores nyindrettet lokaler frem og hilse på vores mange skønne kunder.  

 

Anders Vesterby Lysen           tlf. 57 87 31 15

Christian Lysen                          tlf. 57 87 31 18

 

Foto:  Lysen Bilers ene  Bilhus i Sorø , Nordmarksvej 2  er nu solgt pr. 31.maj 2024

Beregn byttepris

Bilens Stand*

Book prøvetur