Bestil tid til service eller reparation hos Lysen Biler i Næstved

Nicklas Othel
Mekaniker

Ronnie Nielsen
Mekaniker

Rune Bak
Mekaniker

Peder
Klargøringsmand

VÆRKSTED - NISSAN, MITSUBISHI, SUZUKI, FIAT, & SSANGYONG

Autoriseret bilværksted i Sorø og Næstved

Hos Lysen Biler er vi autoriseret autoværksted for Nissan, Mitsubishi, Suzuki, Fiat, Toyota og SSangYong biler. Men vi servicerer alle bilmærker. Som autoriseret værksted skal vores mekanikere deltage i kurser hos de enkelte importører flere gange om året. For at finde fejl på bilen kræver det avanceret og kostbart måleudstyr, som er forskelligt for hvert enkelt bilmærke.

Lysen Biler er autoriseret værksted for fem forskellige bilmærker

Som autoriseret værksted er vi forpligtet til at investere i det måleudstyr og det værktøj, der passer præcist til det enkelte bilmærke. Vi ved, det kan være svært at undvære bilen, når den er på værksted. Enten fordi du har været uheldig at få en skade eller fordi din bil skal serviceres. Vores erfarne teknikere og mekanikere skynder sig så meget de kan, og vores dygtige folk på resevedelslageret sørger for, at vi har de rigtig “stumper” hjemme, så din bil kan blive repareret så hurtigt som muligt.

Fem fordele ved at benytte autoriseret værksted

Som kunde er der mange fordele ved at benytte vores autoriserede værksted:

1. Special uddannet personale – Vores mekanikere og pladesmede er uddannede specialister i netop din bil. De  modtager løbende uddannelse og informationer fra fabrikkerne, så  de altid er 100 % opdaterede på de seneste teknologier.

2. Special værktøj – Vi har de nyeste diagnose- og fejlsøgningsværktøjer fra de forskellige mærker. Det gør os i stand til at identificere årsagen til evt. fejl præcist og til at opdatere bilens software. Opdateringer kan være med til at forlænge motorens levetid eller give bedre brændstoføkonomi.

3. Sikkerhed for garanti og højere brugtbilsværdi – Hvis du køber en brugt bil og ikke har servicestempler fra et autoriseret værksted, skal du selv sørge for at fremskaffe dokumentation for tidligere service, hvis garantien skal dække. Ved at anvende et autoriseret værksted kan du være sikker på, at værkstedet er blåstemplet til garantiarbejde. Du kan samtidig finde alle nødvendige oplysninger om bilens tidligere services og reparationer – og ikke mindst om de dele, der er brugt. Reservedelene skal nemlig også være godkendte for, at fabriksgarantien dækker.

4. Højteknologi og Euro NCAP – Ingen kan være specialist på alle mærker og modeller. Bilproducenterne bruger uanede summer på udvikling og produktion af højteknologiske biler med mærkespecifikke systemer. Der konstrueres biler, hvor sikkerheden er i højsædet – med fokus på dig og din familie. Bilen bliver udførligt testet af producenten samt af uvildige testpersoner hos Euro NCAP. Dit autoriserede værksted er det eneste, der kender til samtlige detaljer på netop din bil.

5. Tilpasning af dit bilmærke – Moderne biler har elektroniske systemer, som bl.a. styrer vinduesviskere, el-ruder mv. Disse funktioner kan indstilles på dit autoriserede værksted med specialudstyr, så de bedst muligt passer til dig.

Gratis sprinklervæske, pæreskift, vask og støvsugning ved servicebesøg

Når du tegner en serviceaftale hos Lysen Biler bliver du samtidig VIP kunde med følgende fordele: Gratis opfyldning af sprinklervæske, gratis pæreskift samt gratis vask og støvsugning ved servicebesøg.

Skriv til os