LYSEN BILER EN AF VESTSJÆLLANDS STØRSTE FORHANDLERE

Etablering i 1979
Lysen Biler er en af Vestsjællands største bilforhandlere. Forretningen  har sit udspring i Sorø, hvor Poul Hansen i 1979 etablerede sig som Toyota-forhandler under navnet ph automobiler på Møllevej i Sorø. Firmaet overtages fra Ove og Sofie Olsen.

Forhandling af Suzuki i 2003

ph automobiler bliver i 2003 også Suzuki forhandler, idet den eksisterende Suzuki forhandling på Nordmarksvej nr 2 overtages efter  Steffen Nilsen.

Forhandlingen af Suzuki bliver hurtigt en succes. Flere gange er vi udnævnt til “Årets Suzuki forhandler” af importøren, ligesom vi har modtaget mange andre anerkendelser.

I 2005 udvides ph automobiler med forhandlingen af  Nissan og Fiat, beliggende i nyrenoverede lokaler på Nordmarksvej nr. 4. I 2006 kommer også Mitsubishi forhandlingen til Sorø afdelingen. Se mere om Sorø afdelingen 

Forhandling i Næstved siden 2006

Næstved-afdelingen bliver erhvervet efter overtagelse af Nygaards Auto i 2006. I samme år skifter fimaet navn fra ph automobiler til Lysen Biler.

Fra afdelingen på Holsted Park 16 i Næstved forhandles der Fiat, Mitsubishi og Nissan. Her er Lysen Biler også autoriseret Suzuki værksted.

Forhandling i Ringsted marts 2019

Ringsted afdelingen åbner i marts 2019  på Industriparken 6 i Ringsted.

Mazda forhandler i 2020

I januar 2020 bliver Lysen Biler i Ringsted og Sorø Autoriseret Mazda forhandler

Suzuki forhandler i Ringsted i 2020
I maj måned går afdelingen i Ringsted fra at være autoriseret Suzuki værksted til at blive autoriseret Suzuki forhandler.
Lysen Biler er således Suzuki forhandler i Sorø og Ringsted.

Generationsskifte er på plads
I november 2017 fejrede Lysen Biler sin fødselsdag med en velbesøgt reception, der samtidigt markerede, at Poul Hansen officielt overgav ‘rattet’ til sønnerne Anders og Christian.

65 medarbejdere holder hjulene igang
Kundernes tilfredshed med det udførte arbejde er helt afgørende for Lysen Biler. Over 65 medarbejdere på værkstedet og i administrationen arbejder derfor dagligt for at leve op til kundernes forventninger.

Gratis sprinklervæske, pæreskift, vask og støvsugning ved servicebesøg

Når du tegner en serviceaftale hos Lysen Biler bliver du samtidig VIP kunde med følgende fordele: Gratis opfyldning af sprinklervæske, gratis pæreskift samt gratis vask og støvsugning ved servicebesøg.

Skriv til os