LYSEN BILER EN AF VESTSJÆLLANDS STØRSTE FORHANDLERE

Etablering i 1979
Lysen Biler, der er en af Vestsjællands største bilforhandlere. Forretningen  har sit udspring i Sorø, hvor Poul Hansen i 1979 etablerede sig som Toyota-forhandler.

Forhandling i Sorø siden 2003

Sorø-afdelingen blev stiftet i 2003, hvor Lysen Biler samtidig blev forhandler af Suzuki. Lysen Biler er flere gange blevet udnævnt til “Årets Suzuki forhandler” af importøren. Fra Sorø afdelingen forhandles der i dag udover Suzuki: Fiat, Mitsubishi, Nissan

Forhandling i Næstved siden 2006

Næstved-afdelingen blev stiftet i 2006, og fra adressen på Holsted Park 16 forhandles der Fiat, Mitsubishi, Nissan

Forhandling i Ringsted marts 2019

Ringsted afdelingen åbner i marts 2019  på Industriparken 6 i Ringsted. Herfra sælges lettere brugte biler, der etableres et moderne værksted, og Ringsted afdelingen bliver autoriseret Suzuki og Nissan reparatør.

Generationsskifte er på plads
I november 2017 fejrede Lysen Biler sin fødselsdag med en velbesøgt reception, der samtidigt markerede, at Poul Hansen officielt overgav ‘rattet’ til sønnerne Anders og Christian.

60 medarbejdere holder hjulene igang
Kundernes tilfredshed med det udførte arbejde er helt afgørende for Lysen Biler. Over 60 medarbejdere på værkstedet og i administrationen arbejder derfor dagligt for at leve op til kundernes forventninger.

Gratis sprinklervæske, pæreskift, vask og støvsugning ved servicebesøg

Når du tegner en serviceaftale hos Lysen Biler bliver du samtidig VIP kunde med følgende fordele: Gratis opfyldning af sprinklervæske, gratis pæreskift samt gratis vask og støvsugning ved servicebesøg.

Skriv til os