Mød Lysen Biler i Sorø, Næstved og Ringsted

Hos Lysen Biler forhandler vi et stort og varieret udvalg af nogle af Danmarks mest populære bilmærker. Selvfølgelig har vi også altid et stort udvalg af brugte biler i alle prisklasser. Uanset om du er på jagt efter en ny- eller en brugt bil til privat brug eller til brug i dit firma, kan vi hjælpe dig hos Lysen Biler.

MITSUBISHI

Du finder Mitsubishi i både Sorø og Næstved, hvor vi sælger og servicerer dette japanske bilmærke. Mitsubishi har en af markedets bedste garantier 5 års garanti/100.000 km på alle modeller.

SUZUKI

Vi er autoriseret Suzuki forhandler Sorø. Du finder vores forretning på Nordmarksvej 2 i Sorø. Herfra sælger og servicerer vi Suzuki. I Næstved er vores værksted autoriseret Suzuki værksted. Værkstedet finder du på Holsted Parkvej 16. Vi har solgt Suzuki siden 2003, og er flere gange blevet kåret som årets Suzuki forhandler.

NISSAN

I både Sorø og Næstved sælger og servicerer vi Nissan. Vi har haft Nissan forhandlingen siden 2005. Vi ligger blandt de 10 bedst sælgende Nissan forhandlere i Danmark. Nissans modelprogram er en stærk blanding af både person- og varebiler.

FIAT

Vi sælger og servicerer Fiat i Sorø både Sorø og Næstved. Fiat har et spændende personbilsprogram, og er nok især kendt for den lille Fiat 500. Også "Fiat Professional", Fiats varebilsprogram, kan du møde hos Lysen Biler i Sorø og Næstved.

SsangYong

Vi er autoriseret SsangYong værksted i både Sorø og Næstved. Lysen Biler var en af de første forhandlere af dette koreanske bilmærke, der blev introduceret i Danmark i 2005.Udover at sælge nye SsangYong biler har vi opbygget en stor viden omkring SssangYong reservedele