Lysen Biler er autoriseret Mitsubishi værksted i Sorø og Næstved

Selv nye biler kræver vedligeholdelse. Ikke kun for at sikre din mobilitet, men også for at sikre din og dine passagerers sikkerhed. Regelmæssig service på et autoriseret Mitsubishi værksted betyder bl.a., at du kan få en højere pris for din bil.

Hos Lysen Biler står klar til at hjælpe dig, så du gennem hele bilens levetid får den bedste service til de bedste priser.

Book tid on-line til service eller reparation af din Mitsubishi i Sorø og Næstved

Mitsubishi Basisservice – når fabriksgarantien er udløbet

Læs mere

Mitsubishi prismatch
Vi matcher prisen fra uautoriserede værksteder

Læs mere

Mitsubishi serviceaftale
Kend dine udgifter til bil hver måned

Læs mere

Mitsubishi Basisservice, når fabriksgarantien er udløbet

Basisservice tilbydes til biler, hvor fabriksgarantien er udløbet. På et Basisservice laves der færre ting på din bil end på et almindeligt service, hvilket gør det billigere.

Bilen efterses på de mest vitale punkter, og findes der områder, der trænger til reparation eller justering, kontakter værkstedet dig for en rådgivning, så I sammen kan finde den løsning, der er rigtig i forhold til dit behov.

Du får dermed gennemset din bil af branchens bedste Mitsubishi mekanikere til en yderst attraktiv pris.

Basisservice indeholder bl.a. skift af olie og filter, kontrol af kølevæske/luftfilter/kileremme/bremsevæske, smøring af låse og hængsler samt en bremsetest og prøvekørsel af bilen.

Pris fra kr. 1.295 – priseksempel er en Colt 1.1 fra 2005 – 2009.

 

Mitsubishi prismatch = Få markedets bedste pris

Mitsubishi tilbyder Prismatch. Det betyder ganske enkelt at dit autoriserede Mitsubishi værksted altid kan tilbyde dig markedets bedste pris. Har du fået et billigere tilbud på dit serviceeftersyn hos et ikke autoriseret Mitsubishi værksted, så matcher vi tilbuddet.*

På den måde er vi sikre på, at du altid får det optimale serviceeftersyn med specialuddannede Mitsubishi mekanikere. Ved at lade et autoriseret Mitsubishi værksted servicere din bil, er du sikret, at der udelukkende benyttes originale reservedele. Ydermere sikrer du dig mod evt. bortfald af bilens garanti pga. fejlreparationer udført af uautoriserede værksteder.

*Tilbuddet skal være skriftligt, ikke ældre end 14 dage og være indhentet i samme postnummer. Alle dele skal være af tilsvarende kvalitet. Tilbuddet skal være direkte sammenligneligt samt indeholde servicepunkter jf. fabrikkens forskrifter. Der ydes ikke Prismatch for allerede udførte serviceeftersyn.

 

Mitsubishi Serviceaftale

Mitsubishis Service- og Vedligeholdelsesaftale dækker ikke kun serviceeftersyn men også vedligeholdelse og reparationer – til fast ydelse uden overraskelser. Og vi stiller naturligvis faguddannede Mitsubishi teknikere, specialværktøj og de nyeste tekniske oplysninger til din rådighed for at sikre din bil en lang og problemfri levetid.