Ny Eclipse Cross Plug-in hybrid fra Lysen Biler i Sorø og Næstved

Ny Eclipse Cross PHEV

STÆRK ECLIPSE CROSS PLUG-IN HYBRID
Eclipse Cross plug-in hybrid Sport Tech 4WD er det vellykkede resultat af elegancen fra en coupé kombineret med rummeligheden fra en SUV. Bag det kraftfulde look stiller de to elmotorer hele 177 elektriske hestekræfter til rådighed. Den avancerede teknologi leverer støjsvag kørsel og forener det permanente firehjulstræk med rå trækkraft, så du kan have hele 1.500 kg på krogen. Som bevis på den indbyggede japanske kvalitet leveres også Eclipse Cross plug-in hybrid med en fabriksgaranti på 5 år (100.000 km).

Her hos os har vi valgt at lave et stærkt tilbud, hvor du kan spare 20.000 kr. på en Eclipse Cross plug-in hybrid Sport Tech til 349.995 kr., i stedet for den alm. pris på 369.995 kr.

 

Udstyr og udstyrsmuligheder Eclipse Sport 4WD

Hybrid-teknologi
Drivlinjen er en videreudvikling af den i Outlander PHEV. Ligesom Outlander har Eclipse Cross PHEV en 2.4 liter MIVEC motor og yder 98 hestekræfter. Plug-in hybriden har to elmotorer, en på hver aksel, den forreste har 82 hestekræfter mens den bagerste yder 95 hestekræfter. Det giver en samlet systemydelse på 188 hestekræfter, men endnu vigtigere er, at Eclipse Cross PHEV har en samlet elektrisk ydelse på 177 hestekræfter. Det vil sige at bilen nemt kan trække en trailer, køre off-road eller køre med tung last ved ren elkørsel

Læs også seneste pressemeddelelse om Mitsubishi Eclipse Cross PHEV


Forkus på at køre på el
Batteriet er på 13,8 kWh og tager ca. 4 timer at oplade fra en ladeboks og omkring 25 minutter til 80% med en hurtiglader. Der er tre køreprogrammer. ”EV Mode” er fuld elektrisk kørsel, ”Serial Hybrid Mode” kører hovedsageligt på strøm, men får hjælp fra benzinmotoren under fx acceleration eller op ad stejle bakker og ”Parallel Hybrid Mode” bruger benzinmotoren med hjælp fra elmotorerne.

Fælles for alle køreprogrammer er, at Eclipse Cross PHEV har fokus på så vidt muligt at køre på el. I EV Mode, kan Eclipse Cross PHEV køre op til 45 kilometer kombineret og 55 kilometer ved bykørsel (WLTP).

Mitsubishi til omgående levering

Beregn byttepris

Book prøvetur