MAZDAS AUTORISERET EFTERSYN HOS LYSEN BILER I RINGSTED OG SORØ

Gennem de regelmæssige serviceeftersyn hos Lysen Biler i Ringsted og Sorø,  kan du sikre, at du altid kører sikkert, og at din Mazda kan klare udfordringerne på vejene i mange år fremover. En ekstra fordel: muligheden for at benytte nogle af vores attraktive tjenester, herunder Mazda Mobilitets-Service, som er din ekstra tryghed på vejen.

NYHED: LYSEN BILER AUTORISERET MAZDA FORHANDLER I SORØ OG RINGSTED

Mazda Motor Danmark og Lysen Biler har indgået en aftale, der gør Lysen Biler til ny Mazda-forhandler i både Ringsted og Sorø. Det officielle samarbejde startede den 1. januar 2020, hvor det japanske bilmærke nu kan opleves i salgslokalerne på Industriparken 6 i Ringsted og Nordmarksvej 2 i Sorø.  Læs mere her

Lysen Biler i Ringsted er autoriseret Mazda værksted.
Book tid on-line til service eller reparation af din Mazda

Mazda Mobilitetsservice – Ekstra tryghed
på vejen

Autoriseret Mazda værksted
Læs mere

Mazda prismatch
Vi matcher prisen fra andre værksteder

Autoriseret Mazda værksted
Læs mere

Mazda digital servicebog
Din biljournal samlet ét sted

Autoriseret Mazda værksted
Læs mere

Mazda mobilitetsservice

Når du køber en ny Mazda, får du Mazda Mobilitets-Service med i købet. Mobilitets-Service er pålidelig, professionel og omkostningsfri assistance, hvis din bil får driftstop, bliver stjålet, eller hvis du bliver involveret i et uheld. Mobilitetsservice dækker i hele Europa, så du kan trygt køre på langfart – vi er med hele vejen og altid klar til at hjælpe.

Vi forlænger din bils Mobilitets-Service, hver eneste gang du får udført et serviceeftersyn hos et autoriseret Mazda værksted. Aftalen gælder, indtil bilen runder 10 år.

 

Autoriseret Mazda værksted

Mazda prisgaranti

Hos Mazda har vi prisgaranti på alt vores værkstedsarbejde, så du som Mazda-ejer
altid kan få den bedste, autoriserede service og originale reservedele til den mest fordelagtige pris. Har du et pristilbud fra et uautoriseret værksted, matcher vi det på prisen. Tilbuddet skal dog:

  • Fremvises forud for påbegyndt arbejde
  • Max være tre uger gammelt
  • Være indhentet fra et værksted, der ligger max 20 km fra det pågældende autoriserede Mazda-værksted
  • Omfatte samme stykke arbejde med originale Mazda-reservedele

 

Autoriseret Mazda værksted

Dig digitale Mazda servicebog

Den digitale servicebog gemmer og registrerer alt udført servicearbejde på din Mazda. Hele historikken for vedligeholdelsen af din Mazda er således samlet i en central database.

På denne måde kan du og dit Mazda-værksted hos Lysen Biler i Ringsted altid få overblikket over de udførte serviceeftersyn og reparationer.

Autoriseret Mazda værksted