Søg
Close this search box.

Lysen Biler samler aktiviteterne i Sorø og Ringsted

Lysen Biler har valgt at samle sine aktiviteter med salg og reparationer af biler i vores bilhuse i Sorø og Ringsted. Det betyder, at afdelingen i Næstved på Holsted Park 16 pr. 31. marts 2023 stopper med salg og service af biler.

Beslutningen har været svær for begge indehavere, brødrene Anders og Christian Lysen.

“Vi har måttet være realistiske og være på forkant med den udvikling, som autobranchen for tiden gennemgår, og dermed tilpasse os den aktuelle markedssituation i tide”.

Hvad betyder det for dig som kunde?
Vi overlader naturligvis ikke vores mangeårige trofaste kunder til sig selv.

Vi beholder vores kendte Næstved telefonnummer. Her vil du fortsat kunne træffe os. Vi er også de samme personer bag telefonerne, nemlig: Værkfører Kristian Brandstrup Nielsen, eftermarkedsansvarlig Stine Westrup, og mekaniker Peder Christensen. Deres arbejdsplads bliver nu i Sorø.

Nuværende Næstved telefon:
57 87 31 10

Værkfører:
Kristian Brandstrup Nielsen direkte nummer 57 87 31 39

Eftermarkedsansvarlig:
Stine Westrup direkte nummer
57 87 31 43

Vores adresse i Sorø er Nørrevej 1 4180 Sorø, hvor du finder vores showroom for Nissan, Mazda, Suzuki, Maxus og Aiways og vores moderne værksted. Her vil vi fortsat servicere og reparere, samt udføre garantireparationer på din bil.

I Ringsted finder du Lysen Biler på Industriparken 6 i Ringsted, her finder du showroom for Mazda og Suzuki og vores moderne værksted.

Har du en serviceaftale eller aftale om hjulopbevaring på vores dækhotel, så fortsætter denne naturligvis, men nu fra vores adresse i Sorø eller Ringsted. Skulle du have et ønske om at få dine hjul udleveret i stedet, så kontakt os for udlevering.

Vi glæder os til at se dig i Sorø eller Ringsted, trods det at der er et lille stykke vej.

Med venlig hilsen
Anders og Christian Lysen

Beregn byttepris

Bilens Stand*

Book prøvetur