Lysen Biler Mazda forhandler i Sorø og Ringsted

Mazda Motor Danmark og Lysen Biler har indgået en aftale, der gør Lysen Biler til ny Mazda-forhandler i både Ringsted og Sorø. Det officielle samarbejde starter den 1. januar 2020, hvor det japanske bilmærke rykker ind i salgslokalerne på Industriparken 6 i Ringsted og Nordmarksvej 2 i Sorø.

Lysen Biler er allerede kendt i Mazda-kredse, idet virksomheden i forvejen fungerer som autoriseret Mazda-reparatør i Ringsted. I alt driver Lysen Biler 3 bilforretninger og beskæftiger mere end 60 medarbejdere.

Anders og Christian Lysen, der er indehaver af Lysen Biler, glæder sig over aftalen med Mazda, der netop nu er i gang med en stor produktoffensiv. Således er de to første modeller i en helt ny generation af biler, Mazda3 og Mazda CX-30, introduceret i år. Til næste år lancerer mærket sin første rene elbil, Mazda MX-30.

Anders udtaler i den forbindelse: ”Mazda har et meget omfattende modelprogram og er et kvalitetsmærke, der passer fremragende til vores store fokus på kvalitet og service. Vi glæder os til at præsentere vores kunder for nogle af de mest veldesignede og velkørende bilmodeller på markedet.”

Hos Mazda Motor Danmark ser direktør Nils Nyrup frem til at kunne byde endnu en kompetent forhandler velkommen i kredsen af Mazda-forhandlere, der nu kommer til at tælle 40 forhandlere fordelt i hele landet.