La Gazzetta august nummer er på gaden
Læs den nye "Fiat avis" der bugner af friske august tilbud.

Fiat 500 fås i kampagneversioner spækket med udstyr. Det er også muligt at privatlease den populære model. Resten af Fiat 500 familien er også klar med gode tilbud.

Når hele familien skal med, så er svaret Fiat 500L Wagon, her er der plads til 7 personer. Er du til off-road look så vælg 500L CITY CROSS, der lige nu er inkl. Connect Pack, mens 500X er Fiats svar på en model i SUV klassen.

Fiat Tipo Station Wagon fås med automatisk nødbremse og hele 5 års garanti.

Se mere

FIAT 500

Fiat 500 satte standard i klassen for Microbiler, ikke mindst inden for design og køreglæde. Den nye model har beholdt den charme, der gjorde den gamle Fiat 500 til en klassiker, men samtidigt også opgraderet bilen til det 21. århundrede.

Se mereSe lagerstatus

FIAT 500C

500C med den innovative elektriske kaleche, der giver direkte adgang til solen! Når den innovative elektriske kaleche åbner afslører den samtidig smarte deltajer. Kun et tryk på en knap lukker solen ind i din nye Fiat 500C

Se mereSe lagerstatus

FIAT 500X

Med inspiration fra Fiat 500 modellen er Fiat 500X skabt som en moderne og elegant SUV, der skiller sig ud fra mængden med respekt for 500-modellens ægte værdier. Modellen roses for sin rummelighed. Der er masser af kabine- og bagageplads.

Se mereSe lagerstatus

FIAT 500L

"L" står for "large". Her får du stadig det ikoniske look fra Fiat 500, men her er der tale om en lidt større model, med god plads til 5 personer. Kabinenpladsen er effektivt udnyttet med en indretningen, der er utrolig fleksibel.

Se mereSe lagerstatus

FIAT 500L CITYCROSS

Her får du offroad-look med sorte 17” alu-fælge og City Cross kofangere.
500L City Cross har 25 mm ekstra frihøjde, der giver dig mulighed kørsel i mindre fremkommeligt terræn.

Se mereSe lagerstatus

FIAT 500L WAGON

Her får du først og fremmest masser af plads og syv sæder. Læg så der til, at Fiat 500L Wagon har en af markedets mest konkurrencedygtige priser.

Se mereSe lagerstatus

FIAT TIPO

Fiat Tipo i 5 dørs udgaven giver dig alt den plads, du har brug for. Tipo har en af klassens mest rummelige kabiner og største bagagerum på hele 440 liter.

Se mereSe lagerstatus

FIAT TIPO STW.

Dynamisk, moderne og praktisk: En stationcar med bagagerumsplads der er blandt de absolut mest rummelige i klassen. Hele 550 liter med Magic Cargo Space.

Se mereSe lagerstatus

FIAT PANDA

Fiat Panda er fortsat en af de mest rummelige biler i klassen, med fem døre og et af klassens største bagagerum på 225 liter. Med til yderligere at understrege dens store fleksibilitet er, at Fiat Panda er den eneste bil i klassen, der kan trække 800 kg (med bremser)

Se mereSe lagerstatus

Sorø | Fiat bilansvarlig

Hvis du er interesseret i at vide mere om Fiat biler, så kontakt


Klaus Tideman
kt@lysenbiler.dk
57 87 31 14


Kontakt mig i dag

Næstved | Fiat bilansvarlig

Hvis du er interesseret i at vide mere om Fiat biler, så kontakt


René Johnsson
rj@lysenbiler.dk
57 87 31 46


Kontakt mig i dag