FINANSIERING OG LEASING HOS LYSEN BILER

Finansiering eller leasing – vi finder løsningen til dig. Der findes flere forskellige lånemuligheder. Skal du vælge fast- eller variabel rente? Eller vil en leasingaftale være den mest hensigtsmæssige løsning for dig og dine behov. Hos Lysen Biler er vi behjælpelig med at finde den finansieringsløsning, der passer bedst til din økonomi og til dit temperament.

 

Attraktiv rente hos Lysen Biler

Renten er lige nu ekstra lav, og derfor kan vi hos Lysen Biler finansierer din bil til en meget attraktiv rente.

Yderst konkurrencedygtige billån

Vi oplever ofte, at vi er konkurrencedygtige i forhold til traditionelle pengeinstitutter. Det skyldes, at vi indgår aftaler med udenlandske finansieringsselskaber, som har færre omkostninger end danske pengeinstitutter: De har ingen filialer eller udgifter til løn til personale, fordi det er os som forhandlere, der sælger lånene.

Kreditvurdering på mindre end 5 minutter

Ønsker du et finansierings- eller et leasing tilbud, tager det kun ca. 5 minutter inklusiv kreditvurdering og dokumentudskrivning.

 

Privatleasing

Privatleasing vinder indpas blandt danskerne. Med en privatleasing aftale kender du dine udgifter til bil hver måned. Serviceaftale er inkl. i prisen. Du betaler et fast beløb pr. måned samt en lav første gangsydelse. Privatleasing egner sig godt til dig, der kører mellem 15.000 og 50.000 km. pr. år