FIAT TIPO STREET – BILLIGST I KLASSEN

Den nye Fiat Tipo Street er billigst i sin klasse og fås til kun 159.990 kr., og lige nu kan du for bare 10.000 kr. mere få en Tipo Easy med ekstraudstyr til en værdi af 30.000 kr. På begge biler får du masser af værdi for pengene til omgående levering.

Tipo Street kommer med lækre detaljer som 16’’ sorte alufælge, LED-kørelys og tonede ruder bagtil, mens Tipo Easy træder sømmet helt i bund med 7’’ touchskærm med Bluetooth®, Apple Carplay, klimaanlæg, LED-kørelys, parkeringssensor bagtil, tågeforlygter og meget mere…

Alt dette kommer oveni det generøse standardudstyr, der inkluderer automatisk nødbremse, fartpilot, fartbegrænser og et af klassens mest rummelige bagagerum på op til hele 440 liter i 5-dørs-udgaven.

Tilbuddene gælder Fiat Tipo 5-dørs Street 1.4 95 hk benzin, så længe lager haves. Klassens billigste pr. 27.11.2019

FIAT 500

Fiat 500 satte standard i klassen for Microbiler, ikke mindst inden for design og køreglæde. Den nye model har beholdt den charme, der gjorde den gamle Fiat 500 til en klassiker, men samtidigt også opgraderet bilen til det 21. århundrede.

Se mere

FIAT 500C

500C med den innovative elektriske kaleche, der giver direkte adgang til solen! Når den innovative elektriske kaleche åbner afslører den samtidig smarte deltajer. Kun et tryk på en knap lukker solen ind i din nye Fiat 500C

Se mere

FIAT 500X

Med inspiration fra Fiat 500 modellen er Fiat 500X skabt som en moderne og elegant SUV, der skiller sig ud fra mængden med respekt for 500-modellens ægte værdier. Modellen roses for sin rummelighed. Der er masser af kabine- og bagageplads.

Se mere

FIAT 500L

"L" står for "large". Her får du stadig det ikoniske look fra Fiat 500, men her er der tale om en lidt større model, med god plads til 5 personer. Kabinenpladsen er effektivt udnyttet med en indretningen, der er utrolig fleksibel.

Se mere

FIAT 500L CITYCROSS

Her får du offroad-look med sorte 17” alu-fælge og City Cross kofangere.
500L City Cross har 25 mm ekstra frihøjde, der giver dig mulighed kørsel i mindre fremkommeligt terræn.

Se mere

FIAT 500L WAGON

Her får du først og fremmest masser af plads og syv sæder. Læg så der til, at Fiat 500L Wagon har en af markedets mest konkurrencedygtige priser.

Se mere

FIAT TIPO

Fiat Tipo i 5 dørs udgaven giver dig alt den plads, du har brug for. Tipo har en af klassens mest rummelige kabiner og største bagagerum på hele 440 liter.

Se mere

FIAT TIPO STW.

Dynamisk, moderne og praktisk: En stationcar med bagagerumsplads der er blandt de absolut mest rummelige i klassen. Hele 550 liter med Magic Cargo Space.

Se mere

FIAT PANDA

Fiat Panda er fortsat en af de mest rummelige biler i klassen, med fem døre og et af klassens største bagagerum på 225 liter. Med til yderligere at understrege dens store fleksibilitet er, at Fiat Panda er den eneste bil i klassen, der kan trække 800 kg (med bremser)

Se mere

Næstved | Fiat bilansvarlig

Hvis du er interesseret i at vide mere om Fiat biler, så kontakt


Sebastian Meulengracht
Salgskonsulent
sm@lysenbiler.dk
Tlf. 29 40 84 54


Kontakt mig i dag

Sorø | Fiat bilansvarlig

Hvis du er interesseret i at vide mere om Fiat biler, så kontakt


Nicklas Jessen
Salgskonsulent
nj@lysenbiler.dk
57 87 31 08


Kontakt mig i dag