Få hjulene til at dreje med en leasingaftale hos Lysen Biler

Fokuser på det du er bedst til, at drive din forretning. Så sørger Lysen Biler for, at du kan komme af sted til dine kunder, med den bedste leasing-løsning til din bil.

Med en leasing hos Lysen Biler skal du blot sætte dig ind i din bil og gøre det du er bedst til – at servicere dine kunder. Så gør vi det, vi er bedst til:  Sørger for, at du får den helt rigtige leasing, som passer til dig og dine behov, uden at du binder dine penge i købet af en bil.

Finansiel leasing er den enkleste form for leasing

Du betaler den månedlige afgift, har brugsretten til bilen, finder en køber til bilen, når leasingaftalen udløber og betaler udgifterne til service og vedligeholdelse. Leasingselskabet  ejer bilen og sørger for, at du er dækket af vejhjælp i hele leasingperioden, så du kan komme hurtigt videre ved f.eks. driftsstop eller trafikskade.

Operationel leasing giver dig ro til at drive din forretning

Du kender dine udgifter på forhånd, kan skifte bilen når det passer dig og har ingen bekymringer om ændringer i afgifter eller værdien af bilen når leasingaftalen slutter.  Operationel leasing inkluderer service og vedligeholdelse, og det er Leasingselskabet, der indestår for bilens restværdi – ved leasingperiodens udløb leverer du blot bilen tilbage.

Vores leasingaftaler passer til dine behov

Både leasingperioden, kilometerforbrug og engangsydelsen indrettes efter dine behov. Har du brug for bilen i flere måneder, eller for at køre nogle flere kilometer? Lad os beregne den mest optimale løsning for dig.

Få dit leasingtilbud i dag

Lysen Biler kan nemt sammensætte og beregne det leasingforslag, som passer til netop dig og din virksomhed.