Få dit billån hos Lysen Biler – det er nemt og billigt

Det er hurtigt og fleksibelt, at få finansieret dit bilkøb hos Lysen Biler. Her får du et billigere lån end i banken og det er hurtigere og nemmere end du tror.

Duften af din nye drømmebil sidder i næsen, og du vil bare gerne ud at køre. Lysen Biler sørger for, at du kan springe møderne i banken over, og få din finansiering hos os på plads, mens du venter.

Vores renter er lavere end bankens

Du har måske hørt, at nogle af vores konkurrenter tilbyder lavere renter end bankerne – det gør vi også! Bankerne kan slet ikke være med på de lave renter vi tilbyder.

Det gælder både den faste og variable rente, derfor skal du vælge os til at finansiere dit bilkøb.

Vælg mellem variabel eller fast rente

Vi tilbyder både lån med variabel og fast rente, hvad du foretrækker, er op til dig. Den variable rente kan ændre sig op og ned i lånets løbetid, dog vil din månedlige ydelse altid være den samme. Ved fast rente sikrer du dig mod stigninger i renten i låneperioden, men du vil til gengæld ikke drage nytte af et eventuelt fald i renten.

Betal dit lån tilbage over 8 år – det giver dig en lav månedlig betaling

Jo længere tid du vælger at afdrage dit lån over, jo lavere bliver den månedlig ydelse, du skal betale. Vi kan tilbyde dig at afdrage dit lån i helt op til 8 år, afhængig af hvor gammel bilen er, på det tidspunkt du vælger at finansiere den.

Få bevilget et lån fra 0 kr. i udbetaling

Uanset om du har en udbetaling eller ej kan vi hjælpe dig. Hvis du ikke har penge til en udbetaling, vil vi gerne vide lidt mere om din økonomi, før vi bevilger dig et lån. Størrelsen af udbetalingen betyder noget for, hvor mange penge du skal låne, din månedlige ydelse og den rente, du skal betale for at låne penge.

Få dit finansieringstilbud i dag

Lysen Biler kan nemt sammensætte og beregne det finansieringsforslag, som passer til netop dig og din virksomhed